Açıklamasında haftanın önemine dikkat çeken Topalak "Her santimetre karesi şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan topraklarına hiçbir güç, göz dikemez. Şehitlik, dinimizde peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir. Bizim milletimizde bu mertebeye ulaşmak, vatanı ve milleti için canını vermek şereflerin en büyüğüdür. Geçmiş tarihimizde de ve bu günlerde de görüldüğü gibi vatan toprakları şehit ve gazi evlatları tarafından korunmaya devam ediyor."

VATAN EVLATLARINI UNUTMAYACAĞIZ

"Kim veya kimler ne olursa olsun, nasıl tezgah ve kumpaslar kurmaya çalışırsa çalışsın, bu aziz milletimizin evlatları kurulan tüm kumpasları, gerekirse canları bahasına bozacaklardır. Milletimiz ve devletimiz, her daim vatanları için şehit ve gazi olmuş vatan evlatlarını unutmayacaktır. Yakınlarına, sevenlerine sahip çıkacak ve hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacaktır" dedi

İYİ Parti Bursa Adayı CHP’ye Geçti İYİ Parti Bursa Adayı CHP’ye Geçti

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Kendisinin de şehit ailesi olduğunu aktaran Şeyma Topalak, "Vatan için birlik beraberlik mücadelemizi sürdürdüğümüz müddetçe, daima ileri gideceğimizi görüyoruz artık. Ben de bir şehit ailesi olarak yaşanılan onca sıkıntının yanında, devletimizin bizi sahiplendiğini, acımızı paylaştığını her zaman yanımızda olduğunu görüyor ve biliyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan bu kirli oyunlara ve projelere rağmen kutsal vatan toprağımız ve milletimiz hala dimdik ayakta ise bu mübarek insanların şahadetleri, ailelerinin yüce sabırları ile olduğuna inanıyorum" diye konuştu.