Tunceli ili Çıralı kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Komando Onbaşı Melih Tuncer’in ismi bu kararla ölümsüzleştirilir. İnegöl Belediye Meclisi, İsmail Şahin adlı bir vatandaşın isteği üzerine Şehit Onbaşının ismini bir sokağa verme kararı alır.

İnegöl Akhisar Mahallesi'nde Balkondan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı İnegöl Akhisar Mahallesi'nde Balkondan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı

SEHİT METE TUNCER MECLİS İNEGOL (7)

Şehit Onbaşı Tuncer'e Vefa: İnegöl'de Bir Sokak Onun Adını Taşıyacak

İşte Arşivden haberimizin devamı:

Tunceli'nin Çıralı kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Piyade Komando Onbaşı Melih Tuncer, İnegöl'de bir sokağa adını vererek ölümsüzleştirildi. Bu gururlu an, nasıl gerçekleşti?

SEHİT METE TUNCER MECLİS İNEGOL (5)

Bir Kahramanın Hikayesi

Tunceli'de yaşanan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Onbaşı Melih Tuncer, cesareti ve fedakarlığı ile hatırlanıyor. Şehit düşen beş asker arasında yer alan Tuncer, böylece hafızalarda ölümsüzleşti.

SEHİT METE TUNCER MECLİS İNEGOL (3)

Devlet ve Halkın Ortak Acısı

Bursa Valisi Nihat Canpolat, milletvekilleri, jandarma komutanları ve yerel yöneticilerin yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, askeri ve yargı mensupları, şehit askerin yakınları ve binlerce vatandaşın katılımıyla İnegöl'de düzenlenen cenaze töreni, ulusal bir yasın simgesi haline geldi.

SEHİT METE TUNCER MECLİS İNEGOL (1)

İnegöl Belediye Meclisi, şehit onbaşı Melih Tuncer'in isminin bir sokağa verilmesini oy birliğiyle kabul etti.

Ölümsüz Bir Anma

Belediye Meclis toplantısında alınan bu kararla, İnegöl'deki bir sokak, artık Şehit Onbaşı Melih Tuncer'in adını taşıyacak. Bu karar, hem şehidin anısına saygıyı temsil ediyor hem de toplumun şehitlerine olan vefasının bir göstergesi olarak tarihe geçiyor.

SEHİT METE TUNCER MECLİS İNEGOL (2)

Türkiye'nin dört bir yanından gelen destek mesajlarıyla, Melih Tuncer'in ismi, bu sokağın adıyla birlikte sonsuza dek yaşatılacak.

SEHİT METE TUNCER MECLİS İNEGOL (4)

ARŞİVDEN HABER, 02 KASIM 2005, İNEGÖL

Editör: AYHAN BAYRAKTAR