İnternetten yeğenleri için şapka söyleyen iki kardeşin başına filmlerde rastlanabilecek bir olay geldi. Gelen kargonun içerisinden tam 1 milyon 300 bin liralık çek çıktı. Kardeşler hemen çekin üzerindeki şirketi aradı.

Azra ve Elif kardeşler, kendi işletmelerinde ürün satışı yapıyorlar. İddiaya göre tatil için yeğenlerine şapka sipariş vermek istediler ve ünlü bir e-ticaret uygulamasına girerek o siparişi verdiler. Kargoyu açan kardeşler, içinde bir zarf gördü. Zarfın içinden çıkan çek ve üzerindeki rakamı gören kardeşler ne yapacağını şaşırdı.

Rakam büyük olunca kardeşler çekin üzerindeki şirketi aradı. Durum ortaya çıkınca şirkettekiler de şaşırdı.

Visa, yapay zeka ile dolandırıcılara karşı çıkmak için ava çıktı! Visa, yapay zeka ile dolandırıcılara karşı çıkmak için ava çıktı!

Kardeşlerden biri "Kargoyu açtığımda sadece bir zarf gördüm. Çok fazla sipariş veren bir insanım böyle bir şey başıma gelmedi. Zarfı açtığımda içinden 1 milyon 300 bin TL'lik bir çek çıktı. Şirketi aradık onlar da bir kamp sandalyesi kaybolmuş onunla ilgili sandılar" dedi. Diğer kardeş ise "Milyonda bir ihtimal gerçekten, imkansız yani" diye konuştu.

Editör: Fırat Çelik