Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çeşitli birimlerde görevlendirilecek 106 personeli belirlemek amacıyla noter huzurunda kura çekimi yaptı. Şeffaflık ilkesi doğrultusunda gerçekleşen kura, vatandaşların katılımıyla Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlendi ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Şanlıurfa'da 106 Işçi Alımı Için Kura Çekimi Yapıldı (1)

6 binden fazla başvuru yapıldı

Kamyon ve tır şoförü, loder, finişer, greyder, konkasör, ekskavatör, silindir operatörleri, elektrik mühendisi, beden işçisi ve taş kaplama ustası gibi mesleklerde görev almak isteyen toplam 6 bin 581 kişi başvurdu. Ancak belge eksikliği nedeniyle bin 490 başvuru geçersiz sayıldı. Böylece kuraya 5 bin 91 aday katıldı.

“Adaletli ve şeffaf bir süreç”

Kura programına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy, sürecin adaletli ve şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü vurgulayarak, kura çekiminin tüm başvuranlar için hayırlı olmasını diledi.

Düzce'de deprem şehitleri anısına 350 fidan dikildi
Düzce'de deprem şehitleri anısına 350 fidan dikildi
İçeriği Görüntüle

Şanlıurfa'da 106 Işçi Alımı Için Kura Çekimi Yapıldı (2)

Kazananlar belli oldu

Noter gözetiminde gerçekleştirilen çekilişte, işe alınacak 106 personelin isimleri cam küreden tek tek belirlendi. Kazanan adaylar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerinde göreve başlayacak.

Kaynak: İHA