Sakarya’nın Erenler ilçesine bağlı Ekinler Mahallesi’nde iki aile arasında çıkan silahlı çatışma sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 2 kişi yaralandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahların kullanıldığı çatışmaya dönüştü. Olayda Mustafa Keskin ve Numan Kotan yaşamını yitirirken, Murat K. ve Emre K. yaralandı. Yaralılardan Murat K.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Jandarma ekipleri Ekinler Mahallesi’nde geniş güvenlik önlemleri alarak bölgeyi kontrol altına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




