Yüksek segmentle birlikte orta ve giriş segment akıllı telefonlarıyla da pazarda bilinen Realme, yeni seri için düğmeye bastı. Daha çok giriş segmentine hitap edecek ve kullanıcılar için uygun fiyatlı olacak iki telefon yolda. Bu yeni seri, Realme Note serisi olarak adlandırılacak. Peki Realme Note ne zaman çıkacak ve fiyatı nasıl olacak?

Realme Note serisi ne zaman çıkacak?

Gelen ilk bilgilere göre ilk cihazın ismi Realme Note 50. Ancak şirketin piyasaya sürmeyi planladığı tek telefon bu değil. Şirketin yılsonuna kadar üç telefon ile birlikte 10 milyon adetlik satış hedefiyle seri için büyük planları var. Peki şirketin böyle hedefler koyduğu Realme Note serisi ne zaman çıkacak? Bununla ilgili olarak Francis Wong detayları verdi.

Realme’nin Uygun Fiyatlı Note Serisi Için Tarih Verildi!3

Realme Avrupa CEO’su ve Küresel Pazarlama Direktörü Francis Wong, iddialı planları açıkladı ve şirketin yeni serisinin piyasaya sürülmesi konusunda biraz daha ışık tuttu ve çıkış tarihi açıklandı. İlk Realme Note akıllı telefonu 23 Ocak’ta Filipinler’de piyasaya sürülecek ve önümüzdeki birkaç ay içinde ona iki akıllı telefon daha katılacak.

Sinestezi Sahibi Sanatçılar! Sinestezi Sahibi Sanatçılar!

Realme’nin Note serisi, şirketin portföyündeki 100$/100€’nun altındaki açığı kapatacak. Yani diğer üreticilerin genellikle orta sınıf ürünler olarak çıkardıkları Note serilerinden daha aşağı segmentte konumlandırılacağı anlamına geliyor. Realme Note serisi akıllı telefonları önümüzdeki birkaç yıl içinde şirketin iş yaptığı hemen hemen her pazara sunulacak.

Hedef yalnızca 2024 yılında 10 milyon adet satmak. Şirket, Note serisinin üstün yapım kalitesinin, rakiplerinden daha iyi tasarımlar ve daha kaliteli malzemeler vaat ederek bunu başarmasına yardımcı olacağından emin.

Realme’nin Uygun Fiyatlı Note Serisi Için Tarih Verildi!2

Realme ayrıca giriş seviyesi cihazlar için geleneksel bir sıkıntı noktası olan üstün kalite kontrolü ve daha iyi satış sonrası destek sunacağını iddia ediyor. Yazılım desteğinin süresine ilişkin herhangi bir ayrıntıya sahip olmasak da Realme, doğrudan rakipleriyle karşılaştırıldığında daha uzun garantiler ve daha fazla güncelleme sunmayı hedefleyeceğini söyledi.

Realme Note 50 özellikleri

Özellikler Realme Note 50
Ekran 6.74 inç, HD+ çözünürlük, 90 Hz yenileme hızı
İşlemci Unisoc T612
RAM 4 GB
Depolama 64 GB
Ana Kamera 13 MP
Makro Kamera 2 MP
Selfie Kamera 5 MP
Batarya 5000 mAh, 10W hızlı şarj
İşletim Sistemi Android 13 tabanlı Realme UI T
Diğer Özellikler IP54 sertifikası, Yana monte edilmiş parmak izi sensörü
Fiyat 4/64 GB versiyon: $65

Editör: Özkan Duran