Atatürk Kent Ormanı ve Misi'de bulunan özel işletmeler Kurban Bayramı'nın 4. gününde mangal yapmak isteyen vatandaşların akınına uğradı.

piknik-1

YOĞUNLUKTAN GERİ ÇEVRİLDİLER

 Kurban Bayramı'nın son gününde vatandaşlar piknik yapmak üzere yoğun kalabalık oluştururken araç koymaya da yer kalmadı. Atatürk Kent Ormanı girişinde ve piknik alanlarında araç trafiği oluştu ve vatandaşlar piknik yapmak üzere yer bulmakta zorlandı. Misi'de bulunan özel piknik yapma alanlarında ise yer kalmadığı için kapı girişindeki çalışanlar tarafından araçlar geri çevrildi.

piknik 3

Ormanlık alanda gezintiye çıkan 3 genç mahsur kaldı, ekipler seferber oldu Ormanlık alanda gezintiye çıkan 3 genç mahsur kaldı, ekipler seferber oldu

Atatürk Kent Ormanı'nda mangal yakanda vardı,semaveriyle çayını demleyip güzel havanın tadını çıkaranda.9 günlük Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar bayram arifesinde terminalde yoğunluk oluştururken bayramı Bursa'da geçirenler ise Kurban Bayramı'nın 4. gününde piknik alanlarının yolunu tuttu. Vatandaşlar öğle saatlerinde araç koyacak yer bulmakta zorlanırken piknik masalarında da yer kalmadı. Piknik alanında oluşan yoğun kalabalıktan dolayı kimi vatandaş da piknik örtülerini yere sererek piknik yapmanın tadını çıkardı. 

piknik 4

BÜYÜKLER MANGALDA ÇOCUKLAR OYUNDA 

Büyükler mangal telaşındayken çocuklarda oyun alanlarında gönülleribce eğlendiler.Kent Ormanı içinde bulunan Extrem Park'ta da oldukça yoğun kalabalık olduğu görüldü. Çeşitli oyun alanlarının bulunduğu parkta aileleriyle birlikte çocuklar ve gençler uzun kuyruk oluşturdu

piknik2

pp-1