Bursa'nın TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, bugün gerçekleştirilen seçimlerle yeni başkanını belirledi. Mevcut Başkan Fulya Akfidan Sevim ile Eda Demir'in kıyasıya yarıştığı seçimde, gülen taraf Eda Demir oldu.

Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi Başkanı belli oldu

Seçim atmosferi oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşirken, üyeler arasında heyecan ve beklenti doruktaydı. Mevcut Başkan Fulya Akfidan Sevim ve Eda Demir, odanın geleceği için projelerini ve vizyonlarını üyelerle paylaşarak destek arayışına girdiler.

Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi Başkanı belli oldu

Eda Demir'in zaferi, üyeler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Yeni başkanın, odanın faaliyetlerini daha da güçlendirmesi ve üyelerin beklentilerini karşılaması bekleniyor. Demir, seçim sürecinde vurguladığı yenilikçi projeleriyle üyelerin güvenini kazandı.

Yeni başkan Eda Demir, seçim zaferini kutlamak adına bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Demir, "Bu göreve layık görüldüğüm için çok mutluyum. Üyelerimizin beklentilerini karşılamak ve odamızı daha da ileri taşımak adına elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hep birlikte daha güçlü, daha etkili bir odamız olacak" dedi.

Öte yandan, seçim sonuçlarıyla birlikte yeni yönetim de belirlendi. Eda Demir'in liderliğindeki ekip, odanın geleceğine yön verecek ve peyzaj mimarlığı alanında önemli çalışmalara imza atmayı hedefleyecek. Bu gelişmelerle birlikte, Bursa TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, yeni dönemde daha dinamik ve aktif bir şekilde faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi, dün Bursa Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAOB) 4. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Toplantıda alınan kararlar arasında, önemli bir değişiklik olan seçimlerde 2 adayla gidilmesi kararı alındı.

Bugün, saat 09.00'da başlayan seçim süreci, yoğun bir katılımla devam etti ve saat 17.00'de sona erdi. Yapılan oy sayımları sonucunda mevcut başkan Fulya Akfidan Sevim'in dönemi resmen tamamlandı. Yeni başkanlık koltuğuna oturan isim ise Eda Demir oldu.

Seçimlerde elde edilen büyük katılım, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi tarihinde bir rekora işaret ediyor. Yüzde 60'a yakın bir katılımla, 115 kişinin oy kullanması, üyelerin bu sürece büyük ilgi gösterdiğini gösteriyor.

Yeni başkan Eda Demir, seçim sonuçları açıklandığında duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Mutluyuz, bu yola birliktelik çağrısıyla ve 3-5 arkadaşla çıktık. Ancak TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi tarihinde en büyük rekorunu kırdı. Yüzde 60'a yakın katılım ve 115 kişinin desteğiyle gerçekleşti. Biz, tüm peyzaj mimarları olarak her arkadaşımızın daha iyi yerlere gelmesini, kentin sorunlarına çözüm bulmayı, yapıcı ve birleştirici bir yönetim anlayışıyla devam etmeyi hedefliyoruz. Bu 2 yıl içinde umarım isteklerimizi gerçekleştirebiliriz" şeklinde konuştu.

Yeni dönemde odanın, üyelerin beklentilerini karşılayacak, kent sorunlarına etkin çözümler üretecek bir yönetimle devam etmesi beklenmektedir. Eda Demir'in liderliğindeki yönetim, birlik ve dayanışma içinde peyzaj mimarlığı alanında daha etkin adımlar atmaya hazırlanıyor.

Editör: İHSAN KURAN