Çankırı-Ankara karayolu üzerindeki Germece köyü mevkiinde yol kenarında bulunan bir kavun satış tezgahında çıkan yangın, tezgahı tamamen kullanılamaz hale getirdi.

Gemlik’te belediye traktörü kazasında sürücü öldü
Gemlik’te belediye traktörü kazasında sürücü öldü
İçeriği Görüntüle

Dün gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerle birlikte çevredeki vatandaşlar da yangına müdahale etti. Alevlerin çevredeki ağaçlara da sıçradığı öğrenildi.

Kavun Satış Tezgahı Alevlere Teslim Oldu (2)

Yangın sırasında olay yerinde bulunan gazeteci Bayram Polat, tezgah çevresinde bulunan bazı ağaçların da tutuştuğunu, içeride piknik tüpü bulunduğuna dair iddialar nedeniyle vatandaşların temkinli davrandığını ifade etti.

Yangın, çevrede ormanlık alan olmaması nedeniyle büyümeden söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA