Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan Feritpaşa Mahallesi Nene Hatun parkında, kız grubu arasında başlayan bir kavga, bir gencin bıçakla yaralanmasıyla sonuçlandı. Yaşanan bu olayın ardından genç kızın ambulansa alınırken yakınlarına el sallaması, olayın sıradışı boyutlarına işaret etti.

Parkta Kavga Kanlı Bitti

Olay, 17.30 sıralarında Feritpaşa Mahallesi'nde bulunan Nene Hatun Parkı'nda meydana geldi. Park içerisinde bir kız grubu arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü. Bu kavga sırasında 16 yaşındaki A.O. adlı genç kız, kimliği henüz tespit edilemeyen bir diğer kız tarafından karnından bıçaklandı. Olayı gören çevredekiler hemen polis ve ambulansı çağırdı.

Sahte altın dolandırıcılığında 1 kişi tutuklandı Sahte altın dolandırıcılığında 1 kişi tutuklandı

Yaralı Genç Kız Ambulansla Taşınırken Yakınlarına El Salladı

Şüphelinin olay yerinde bıçağı attıktan sonra kaçtığı, yaralı A.O.'nun ise park içinde bulunan sağlık kabinine sığındığı öğrenildi. Sağlık kabininde görevli hemşire tarafından ilk müdahalesi yapılan genç kız, daha sonra ambulansla hastaneye taşındı. Bu sırada yaşanan ilginç anlardan biri de, yaralı genç kızın ambulansla taşınırken olay yerinde bulunan yakınlarına el sallaması oldu.

Şüpheli Kaçarken, Polis Araştırma Başlattı

Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı. Yaralı A.O. ise Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hemşire Hilal Ekiz, olayın yaşandığı anları şu sözlerle anlattı: "Bir anda bir çığlık koptu. Koşarak 2 kız geldi bir tanesinden kan akıyordu. Kavga sırasında bıçaklanmış. Buraya aldık tamponunu yaptı. Oksijeni düşmeye başlamıştı, oksijen taktım. Daha sonra ambulans geldi. Hastanın durumu stabil olarak hastaneye kaldırıldı."

Kaynak: iha