Özdebir tarafından düzenlenen ve Türkiye genelinde büyük bir ilgi gören TYT-AYT Deneme Sınavı, 23 Şubat'ta başladı ve 26 Şubat'ta sona erdi. Öğrencilerin üniversiteye hazırlık sürecinde kendilerini sınamalarına ve bilgi ile becerilerini objektif bir şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyan bu sınav, binlerce gencin eğitim hayatında önemli bir kilometre taşı olarak kabul ediliyor.

Sınavın sona ermesiyle birlikte öğrenciler ve veliler, ÖZDEBİR 4. deneme sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. Resmi açıklamaya göre, sınav sonuçlarının sınav tarihini izleyen 7-10. gün içinde açıklanması bekleniyor. Ancak henüz kesin bir tarih verilmedi.

Sınav sonuçlarına erişim için, İl - İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Kurumlar, Bayiler kurum kodu ve şifreleri ile öğrenciler, kendilerine özel olarak kodladıkları T.C. Kimlik Numarası veya Telefon Numarası ile "Sınav Sonuçları" modülünden giriş yapabilecekler.

Yabancı öğretim görevlilerinden liseli öğrencilere İngilizce dersi Yabancı öğretim görevlilerinden liseli öğrencilere İngilizce dersi

Sınav sonuçlarına, İl - İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Kurumlar, Bayiler kurum kodu ve şifreleri ile Öğrenciler, kodladıkları T.C. Kimlik Numarası veya Telefon Numarası ile "Sınav Sonuçları" modülünden erişebilirler

Editör: Fırat Çelik