Milyonlarca oyuncunun yıllardır oynadığı birincil şahıs oyunu Counter Strike, oyundaki haritaları tutarak grafiklerinde ciddi iyileştirmelere giderek yeni oyunun hazırlıklarını sürdürüyor.

HATALAR TESPİT EDİLİP DÜZELTİLİYOR

Şu anda Beta sürümünde olan oyunu, seçilen beta oyuncuları oynayabiliyor. Oyuncular hata gördükleri zaman yetkililere bildiriyor, böylelikle oyun genel çıkış yapmadan önce hatalar tespit edilip düzeltiliyor.

Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Yanlış şeyi mi aldın? Farklı bir silah, zırh veya el bombası mı almak istiyorsunuz? Satın aldığınız ürünü geri satın ve satın alma süresi boyunca tekrar istediğiniz şeyi satın alın." ifadeleriyle CS:GO'da yanlış alınan ekipmanların iade edilememesi Counter Strike 2'de olmayacağı duyuruldu.

SİS DAĞILACAK

Counter Strike 2'de Sis, artık oyun içindeki diğer şeylerle etkileşime geçebiliyor ve bu da yeni fırsatlara zemin hazırlıyor. Mermiler ve patlayıcı el bombalarıyla sisi kısa süreliğine dağıtarak bir görüş alanı oluşturabilir ya da sisin kapladığı alanı farklı bir yöne doğru ittirebileceksiniz. Böylelikle sis içerisindeki çatışmalarda rakibinizi görmek kolaylaşacak.

Yapay Zeka: İnsanlığı yeniden şekillendiren tehlike Yapay Zeka: İnsanlığı yeniden şekillendiren tehlike

Editör: Fırat Çelik