Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Şen ve Turgay Yel ile Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kara, Latif Balantekin, Yüksel Beyhan, Fen İşleri Müdürü Sabri Şen ile Fen İşleri Şefi Gazali Şen birlikte Osmaniye Mahallesi"nde başlayan tretuar çalışmalarını yerinde inceledi. Yusuf Şen, yaptığı açıklamada: "Yaz aylarının başlaması ile belediyeler; asfalt, tretuar ve alt yapı gibi çalışmalarına hız vermektedirler. İlçemizin merkez mahallelerinde eskiyen, kullanılmayacak şekilde deforme olan bordür ve parkelerinin yenilenmesi; parke ve bordürün hiç bulunmadığı sokaklara yaya kaldırımlarının yapılması ayrıca bakanlıkça istenen ve yapılması zorunlu olan engelli vatandaşlarımıza yönelik yaya kaldırımlarının oluşturulması için bu seneki tretuar çalışmalarımıza Sinanbey Mahallesi Yenişehir caddesinden başlamıştık. İnegölümüze yakışır cadde, sokak ve kaldırımların meydana getirilmesi için İnegöl Belediyesi olarak şantiye çalışmalarımıza hız verdik. Bir taraftan kavşak çalışmaları, diğer taraftan Süleymaniye ve Sinanbey Mahallelerinde tretuar çalışmalarımız hızla devam ediyor"

"ALTYAPIYI DA YENİLEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi

"Bugün de Osmaniye mahallesinde tretuar çalışmalarımıza başlıyoruz" diyen Şen: "Bu çalışmalar kapsamında mahallemizde, 24 adet sokakta 6000 metre bordür ve 5500 m2 parke taşı döşeyeceğiz. Altyapısı yetersiz olan sokaklarda altyapıyı da yenileyeceğiz. Bütün çalışmalar bittikten sonra asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Bazı sokaklarda asfalt kaplama bazılarında da yama çalışmaları yapılarak, 3750 ton asfalt serimi yapacağız. Burada yürüttüğümüz çalışmalar çerçevesinde yağmur suyu oluklarını tretuar altına alıyoruz. Geçen sene başladığımız ve yasal bir zorunluluk olan engelli rampalarına da tüm kaldırımlarda titizlikle uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın, Belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnegöl Belediyesi; şehrin dört bir köşesinde onarım ve düzenleme çalışmalarını sürdürecektir. Kentin eksiklerini gidermeye ve güzelleşmesini sağlamaya devam edeceğimizi ifade ediyor, çalışmamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

TRETUAR ÇALIŞMASI YAPILACAK SOKAKLAR


2 Köprü Sokak, Altay Caddesi, Atalar Sokak, Begonya Sokak, Camdan Sokak, Ceylan Sokak, Çağdaş Sokak ,Çağlar Sokak, Dere Sokak,Dönen Sokak, Hacı Eyüp Sokak,Hacı Ahmet Sokak,İbrahim Efendi Sokak,Kabadayı Sokak,Karadayı Sokak,Karlıova Sokak,Martı Sokak,Merkez Sokak,Orkide Sokak,Şebboy Cad.,Şeref Sokak,Vahit Sokak,Yeşil Köprü Sokak,Yüncü Sokak