Abdülhamid Han Ortaokulunda gören öğrenciler, asker ağabeylerine mektup yazdı. Mektuplar askerlerimize ulaşırken; öğrenciler, duygularını sesli ve görüntülü olarak asker ağabeyleri ile paylaştı. Öğrenciler; Mehmetçiğe moral desteğinde bulunup minik kalpleriyle içten ve samimi olarak asker ağabeylerine dua ettiler.

Okul müdürü İnan Birlik yaptığı açıklamada;

Yabancı öğretim görevlilerinden liseli öğrencilere İngilizce dersi Yabancı öğretim görevlilerinden liseli öğrencilere İngilizce dersi

"Öğrencilerimiz; vatanımız ve milletimizin birlik ve bütünlüğü için kar kış, yağmur çamur demeden gece gündüz nöbet bekleyen kahraman ve fedakar askerlerimize moral vermek ve temiz, saf, berrak duygularını paylaşmak amacıyla mektup yazdılar. Onların mektuplarını gönderdik. Daha sonra öğrencilerimiz ile Mehmetçiğimizi sesli ve görüntülü olarak buluşturduk. Bizim için gerçekten güzel bir çalışma ve faaliyet oldu. Öğrencilerimizin duyarlılığını dile getirmek, askerlerimizin kahramanlıklarına bir nebze de olsa farkındalık ortaya koymak adına yapılan bu çalışma için öğrencilerimize, öğretmenlerimize özellikle organizasyonu koordine eden Fen Bilgisi öğretmenimiz Erkan Aydin ve bu organizasyon için bize yardımcı olan Soylu Karakol komutanımız Yusuf Karadeniz'e, Savur Milli Eğitim Müdürüne ve Savur İlçesi Tarım Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.