Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir? Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir?

big-group-happy-friends-with-arms-up-smiling-camera-together

MEB son dakika açıklaması yaptı.İlkokul ortaokul lise üniversite tüm öğrencileri ilgilendiriyor. Yaz tatili 10 gün öne çekildi. Yaz tatili süresi uzadı bu hafta başlıyor.

Mayıs ayını  tatille geçiren öğrenciler Haziran ayının gelmesiyle birlikte yaz tatili heyecanını da sarmaya başladı. Yaz tatili ne zaman başlıyor 2023 sorusunun yanıtı öğrenciler in merak ettiği konular.  MEB'den son dakika açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yaz tatili duyurusunu yaptı. Yaz tatilinde değişikliğe gidildi. MEB son dakika açıklaması işte detaylar.

BAKANDAN SON KARAR 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapılan değişikliği az önce duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren açıklama geldi yaz tatili ile ilgili yeni karar alındı. MEB son dakika yaz tatili kararı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 eğitim öğretim yılı takvimini daha önce açıklamıştı. Yapılan açıklamaya göre 2023-2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Eylül tarihinde başlamıştı. Yaz tatili ise 16 Haziran'da başlayacaktı. Milli Eğitim Bakanlığı bugün yaz tatili ile ilgili kritik kararını duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ve veliyi ilgilendiren yaz tatili kararı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından açıklandı.

 TATİL10 GÜN ÖNCE BAŞLIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bazı öğrenciler için yaz tatili erken başlıyor. Özellikle bu yıl LGS sınavına ve YKS sınavına girecek olan öğrenciler yaz tatiline erken çıkacak Çünkü devamsızlık sınıfta kalma sebebi olmayacak. Yani okulların kapanması sonrası yapılacak olan YKS sınavına hazırlanan öğrenciler 10 gün erken tatile başlamış olacak.