2007 İnegöl İnsani Yardım Derneği (İHH)'nin kurucu başkanı olan, 2007 yılından beri aile ve çocukların eğitimi, aile yuvasının korunması, anne babaların bilinçlendirilmesi vizyonu ve misyonu ile kurulan AHİD derneğinin başkanlığını yürüten diş hekimi Naci Köseoğlu Ak Parti’den aday adayı oldu.

İnegöl’ün tanınmış isimlerinden Diş Hekimi Naci Köseoğlu, AK Parti Bursa'dan Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İnegöl’de uzun yıllar Sivil Toplum Kuruluşlarında üstlenmiş olduğu aktif görevlerle kamuoyunun takdirini kazanan aynı zamanda Diş Hekimi olan Naci Köseoğlu, öğrencilik yıllarında Milli Gençlik Vakıflarında öğrenci çalışmalarının olduğu yerlerde aktif olarak görev yaptı. Dicle Üniversitesi  Diş Hekimliği bölümünden mezun olan Naci Köseoğlu, üniversite yıllarında ise yaptığı öğrenci çalışmaları siyasal ve sosyal çalışmalarla kendinden bahsettirdi.

O kişilerin ehliyetinde sorun yok! O kişilerin ehliyetinde sorun yok!

14 Mayıs 2023'te yapılacak olan Milletvekili Seçimlerinde Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Naci Köseoğlu yaptığı açıklamada :

Hedefimiz; başta Bursa’mız olmak üzere ülkemiz için  canla başla hizmet etmek. Dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde elde edilen  20 yıllık başarı ve kazanımlarımızı azgın azınlığa heba ettirmemek. Ümmetin tek ümidi ve son kalesi olan Türkiye’mizi İslam aleminin lideri ve dünyanın süper gücü yapmak, bağımsızlığımızı korumak için bütün gücümüzle çalışmakta kararlıyız.” ifadelerine yer verdi.

WhatsApp Image 2023-03-17 at 18.23.14

Editör: AYHAN BAYRAKTAR