CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

Halkla İlişkiler Başkanlığı ve Teşkilat başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde partinin mahalle teşkilatları bulundukları mahalledeki muhtarları ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde parti teşkilatı tarafından muhtarlara çeşitli hediyeler veridi.

Yapılan ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Saadet Partisi Halkla İlişkiler Başkanı İsmail Uğurtay, yerel yönetimlerde en önemli yapı taşlarından birinin muhtarlıklar olduğunu belirterek, "Bugün belki evrak yükü anlamında fonksiyonu kalmayan muhtarlıklarımız, artık mahallenin sorunlarıyla daha çok ilgilenmeli ve çözüm önerileri sunmalıdır. Bu anlamda özellikle mahalle teşkilatlarımızın bulundukları mahallenin muhtarlarıyla birebir iletişimde olmasını önemsiyoruz. Mahallelerinde muhtarlıkları ziyaret ederek onların sıkıntılarını dertlerini dinleyen onlarla hasbihal eden çözüm önerilerinde bulunan mahalle teşkilatlarımıza da teşekkür ediyorum."

"Muhtarlarımız mahallelerin mülki amirleridir. Muhtarlar, halkın iradesinin en önemli temsilcileri olmakla birlikte; yerel yönetimlerin mihenk taşıdır. Bu sebeple belediye meclisinde mahalleler ile ilgili alınan kararlarda, muhtarlar da söz sahibi olmalıdır. Muhtarlarımız bizim için çok değerlidir. Muhtarlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi için Saadet Partisi olarak elimizden geleni yapacağız. Yine mahalle teşkilatlarımız muhtarlarımıza tüm çalışmalarında yardımcı olmakla ilgili seferberdirler. Bu vesileyle işini layığıyla yapan, dürüst, vatandaşın sorunlarına çözüm arayan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum." dedi.