İnegöl'de, normal bir yolculuğun trajediyle sonuçlandığı anlar, motosiklet üzerine monte edilmiş bir aksiyon kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaza, Hamidiye Mahallesi Park Caddesi'nde gerçekleşti. Seyir halindeki iki arkadaşın hayatını bir anda değiştiren bu olay, teknolojinin gözünden yaşananları tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.

Genç Gazete Motosiklet Üzerindeki Aksiyon Kamerası Kazayı Kaydetti (1)

27 yaşındaki Ömer Faruk K. kontrolündeki motosiklet, aynı yönde ilerlerken aniden sola manevra yapan 30 yaşındaki Abdulhamit F.'nin kullandığı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet devrildi ve sürüklenerek park halindeki bir başka otomobile çarpıp durdu. Bu korkutucu anlar, motosikletin üzerindeki aksiyon kamerası tarafından kaydedildi.

Genç Gazete Motosiklet Üzerindeki Aksiyon Kamerası Kazayı Kaydetti (2)

Aksiyon Kamerası kazayı kaydetti

Genç Gazete Motosiklet Üzerindeki Aksiyon Kamerası Kazayı Kaydetti (3)

Kaza anının ardından motosikleti arkadaşı Mahsun İ.'ye sürdüren ve kazayı kaydeden aksiyon kamerasının sahibi, yaşanan pişmanlığı "Verme abi işte verme, böyle hevesli adama verme" sözleriyle ifade etti. Bu sözler ve kaza anının görüntüleri, sosyal medyada hızla yayılarak büyük bir etkileşim aldı.

Genç Gazete Motosiklet Üzerindeki Aksiyon Kamerası Kazayı Kaydetti (4)

Yaralılar, olay yerine hızla sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili derinlemesine bir soruşturma başlattı.

Genç Gazete Motosiklet Üzerindeki Aksiyon Kamerası Kazayı Kaydetti (5)

"Verme abi işte verme, böyle hevesli adama verme" - Kaza anının ardından yaşanan pişmanlık ve keder, aksiyon kamerasının kaydettiği bu sözlerle özetleniyor.