İNEGÖL MOBİLYA FUARI

2005 yılında MODEF şirketi, fuar tarihinin en büyük çadırını kurar.. Çadırda stand açacak olan 61 firma, yurt içi ve yurt dışından gelecek olan  müşterilerini en iyi şekilde ağırlamak için mesaiye başlar.

Arşivden haberimizin devamına bakalım:

İnegöl Vehbi Koç Okulundan yanan Karaköy için anlamlı etkinlik İnegöl Vehbi Koç Okulundan yanan Karaköy için anlamlı etkinlik

 İŞTE ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI:         

 Bakan Kürşat Tüzmen’in açılışını yapacağı Mobilya ve Dekorasyon Fuarına ilişkin olarak en zor aşama tamamlandı. 5080 m2 büyüklüğünde ki dev çadır, Hikmet şahin Kültür parkı Uluslararası Fuar Merkesinin karşısın, nikah dairesinin önünde ki alan kuruldu. İnegöl tarihinde kurulmuş en büyük çadır olan kapalı alanda 61 firma stand açacak. Bu arada ana binada stand kurulma çalışmaları başladı. Toplam 133 firmanın boy göstereceği fuar alanında geniş güvenlik önlemleri de alınacak. Açılışta her yıl yaşanılan kargaşanın önüne geçilmesi içinde bazı tedbirler alındı.

dev_çadır-2

KAMERALI GÖZETİM

            MODEF yönetimi yoğun katılımın olacağı hesaplanan fuar alanında bu durumdan faydalanmak isteyenlere karşı kamera sistemi kurdu. Böylelikle hırsızlık, kapkaççılık ve tırnakçılık gibi istenmeyen suçların önlenmesi hedeflendi. Ayrıca fuarda aralarında güvenlik, karşılama ve temizlik görevlilerinde bulunduğu 40 görevli bulundurulacak.

FUARI ÖNCE PROTOKOL İZLEYECEK

            Geçen yıl fuarın açılışın gerçekleşmesi ile birlikte yaşanılan kargaşanın da önüne geçilmesi amacıyla bu yıl ilk önce protokol üyelerine fuar alanı gezdirilecek. Bu esnada açılışa katılan davetlilere de konser verilecek. Fuarda ayrıca tanınmış mankenlerde 10’a yakın sponsor firmada, üretilen ürünleri tanıtacak. MODEF yönetimi fuarın duyurulması amacıyla da ulusal medyanın da fuara katılması için girişimde bulundu.

ARŞİVDEN İNEGÖL HABERİ 2005  

İnegöl’de bugün, İnegöl haberleri, İnegöl son dakika haberleri, İnegöl güncel haberleri öğrenmek için TIKLAYINIZ  

Editör: AYHAN BAYRAKTAR