Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, 19 Kasım’da MHP Genel Merkezi'ne aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. MHP'nin tanınmış isimlerinden biri olan Bıyık, 14 Temmuz 2016’da MHP Eskişehir İl Başkanı olarak görev yaptı. 24 Haziran 2018 seçiminde parti listesinde ikinci sıraya yerleştirilmişti. 
Çalkantılı bir dönemde MHP'de görev alan Bıyık'ın ardından mevcut il başkanı İsmail Candemir göreve getirilmişti. 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Çifteler Adayı olarak gösterilen Bıyık, az bir farkla seçimi kazanarak Çifteler Belediye Başkanı olmuştu.  MHP'nin adayı olarak 2024 seçimlerine katılacak olan Kadir Bıyık, Çifteler'in yanı sıra Alpu, Seyitgazi ve Mihalıççık'a da MHP adayları verilecek.

İstihdam Artışı Beklenen Meslekler Nelerdir? Uygun Bir Kariyer Planlaması Nasıl Yapılır? İstihdam Artışı Beklenen Meslekler Nelerdir? Uygun Bir Kariyer Planlaması Nasıl Yapılır?

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık: İlçemiz İçin Birçok Projeye İmza Attık

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, 4 yıllık görev süresini değerlendir. Başkan Bıyık, "En büyük eksiğimiz konut ve yoldu. TOKİ aracılığıyla 205 adet konut, vatandaşlarımıza tahsis edildi.’’ dedi
Toplamda 549 başvuru alındı ve TOKİ ikinci etap inşasını da ilçemizde başlatacaktı. Ancak, yaşanan acı deprem inşaat faaliyetlerinin o bölgeye kaymasına neden oldu." dedi.
 

Editör: Fırat Çelik