Akın Kalaycıoğlu'ndan Sevdiğine Büyük Sürpriz

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek, Çaycuma ve Gökçebey meslek yüksekokullarının 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni unutulmaz bir ana sahne oldu. Çaycuma Meslek Yüksekokulu Ormancılık bölümü öğrencisi Beyzanur Kaya, erkek arkadaşı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Mekatronik bölümü öğrencisi Akın Kalaycıoğlu'nun yaptığı sürpriz evlilik teklifiyle büyük bir şok yaşadı.

Genc Gazete Evlilik Teklifi Mezuniyet (2)

Mezuniyet Töreni Bir Aşk Hikayesine Dönüştü

Akın Kalaycıoğlu, uzun süredir planladığı evlilik teklifini mezuniyet gününe sakladı. Tören sonrası sahneye davet ettiği kız arkadaşı Beyzanur Kaya'nın önünde diz çöken Kalaycıoğlu, cebindeki yüzüğü çıkararak evlenme teklif etti. Bu beklenmedik an, töreni izlemeye gelen aileler ve genç çiftin arkadaşları tarafından alkış ve ıslıklarla desteklendi.

Genc Gazete Evlilik Teklifi Mezuniyet (1)-1

Beyzanur Kaya'nın Gözyaşları İçinde "Evet" Demesi

Teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Beyzanur Kaya, gözyaşlarına hakim olamadı ve Akın Kalaycıoğlu'nun evlilik teklifini kabul etti. Çiftin mutluluğu dakikalarca alkışlandı ve sahnede duygusal anlar yaşandı.

"Unutulmaz bir teklif olmasını istiyordum. Mezuniyet gününü taçlandırmak için böyle bir şey düşündüm. Ona böyle bir sürpriz evlilik teklif etmek istedim. Sahneye çıkıp mikrofonu aldığımda çok heyecanlıydım. Çok şükür Beyzanur teklifimi kabul etti" dedi Akın Kalaycıoğlu.

Çiftin bu özel anı, mezuniyet törenine damgasını vurdu ve unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yerini aldı.

Genc Gazete Evlilik Teklifi Mezuniyet (3)

Kaynak: İHA