Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Genç Gazete sitemizde


Politika

Zonguldak’ın Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, CHP’den devraldıkları borçların 250 milyon lirayı bulduğunu belirterek “Ciddi bir enkaz devraldık” dedi.

Asayiş

Zonguldak’ta abartı egzoz nedeniyle motosiklet trafikten men edilince sürücü ‘çekiciye verecek param yok’ diyerek tepki gösterdi.

Asayiş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir fabrikaya gelen malzemenin çevreye yaydığı koku nedeniyle mahalle sakinleri tepki göstererek eylem yaptı.

Asayiş

Zonguldak'ta jandarma üniforması ile esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yapan bir kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen...

Asayiş

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kavşakta dönmek isterken savrulan motosikletteki 2 kişi kamyonetin altında kaldı.

Asayiş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde el freni çekilmeyen otomobil, 30 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Çevre

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bozhane Limanı içerisinde yolunu şaşıran yavru yunusu Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri kurtardı.

Asayiş

Zonguldak’ta üç katlı binada yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 3 kişi tedbir amaçlı hastaneye...

Politika

DEVA Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Fatih Keleş'ten beklenmedik bir haber geldi. Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla birlikte Keleş, DEVA Partisi'nden...

3.Sayfa

CHP’li belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Çakır, sandık başında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Çakır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşam

Devrekli muhtar 250 kişiye sıvı yağ hediyesinde bulundu.

Asayiş

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir tekstil atölyesinin deposunda çıkan yangına ekiplerin müdahalesi yaklaşık 6 saattir devam ediyor.