Memleket Partisi Malatya İl Başkanlığı'nı çaldılar!

Memleket Partisi Malatya İl Başkanlığı, imkansızlıklardan dolayı seçim döneminde çadır kurup stant açtı. Parti ildeki faaliyetlerini bu çadırda yürütüyordu ancak hiç beklenmedik bir durum olsu, İl başkanlığının çadırın çalındı fakat  daha sonra ise bulunduğu açıklandı.

Yurt İçi Uçuşlarda Uçak Biletlerine Büyük Zam! Yurt İçi Uçuşlarda Uçak Biletlerine Büyük Zam!

Gaeiban olmak şaibeli olmaktan iyidir.

Memleket Partisi, sosyal medya hesabından çalınan çadırın fotoğraflarını paylaştı. Paylaşıma ek olarak, "Gariban olmak, şaibeli olmaktan iyidir. Malatya İl Başkanlığımız dimdik ayakta!" notu yer aldı.

“BÜTÇEMİZ YETMEDİ”

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç da hırsızlık vakasıyla ilgili açıklamada bulundu. Malatya Söz'de yer alan habere göre; Çinkılıç yaptığı açıklamada çadırda çalışmalarına ilişkin “Konteyner ayarlamak istedik ama olmadı. Öyle bir bütçemiz olmadı. Seçim dönemiydi zaten, hemen çadırımızı kurup standımızı açtık" şeklinde konuştu

“GARİBAN OLMAK ŞAİBELİ OLMAKTAN İYİDİR”

Emniyete şikâyette bulunduklarını belirten Çinkılıç şu ifadeleri kullandı:

"Hatta çadırımız bir kere çalındı. Emniyetten arkadaşların ilgilenmesi neticesinde bulduk. Şartlar şu anda bunu gerektiriyor, memnunuz, yapacak bir şey yok. "Malatya’da bir yer tutmak çok mu zor?" diye yorum alıyoruz. Evet, burada sağlam ve uygun bir yer bulmak çok zor.
Dimdik Ayaktayız
Hem kiralar fahiş miktarda hem de sağlam bir yer bulmak öyle kolay değil. İnsanlar başını koyacak yer bulmazken bizim böyle bir yere geçmemizin mümkünü yok. Diğer partiler gibi çok zengin değiliz. Gariban olmak, şaibeli olmaktan iyidir. Malatya İl Başkanlığımız dimdik ayakta.”