Suudi Arabistan'ın kutsal topraklarından Mekke'de yaşanan şiddetli yağış sırasında, sembol yapı olarak bilinen Kraliyet Saat Kulesi'ne yıldırım düşmesiyle adeta gecenin gündüze döndüğü anlar kameraya yansıdı.

Mekke'de Yaşananlar Kameraya Yansıdı

Şiddetli Yağış ve Yıldırım

Mekke'de etkili olan yoğun yağışın ardından, 601 metre yüksekliğindeki Kraliyet Saat Kulesi'ne düşen yıldırım, olağanüstü bir doğa olayının eşliğinde kutsal beldede yaşananları gözler önüne serdi.

İsrail Ürünleri Boykot Listesi 2024: Türkiye'de Satılan İsrail Markaları İsrail Ürünleri Boykot Listesi 2024: Türkiye'de Satılan İsrail Markaları

Müslümanların İbadetine Devamı

Yıldırımın düşmesine ve şiddetli yağışın etkili olmasına rağmen, Kabe'deki inançlılar ibadetlerini sürdürdü, bu manevi anlar da kameralara yansıdı.

"Suudi Arabistan Sivil Savunma Genel Müdürlüğü, etkili olan şiddetli yağış ve sellere karşı uyarılarda bulundu ve elektrik akımını ileten metal nesnelerle temastan kaçınılması çağrısında bulundu."

Bu olağanüstü doğa olayı karşısında yetkililer halkı ve ziyaretçileri uyararak, olası tehlikelere karşı alınacak önlemler konusunda bilgilendirdi.

Mekke, Kraliyet Saat Kulesi, yıldırım, Suudi Arabistan, Kabe, ibadet

Editör: Fırat Çelik