MAZİDEN HABER

YENİCE’YE İKİ YENİ BELEDİYE OTOBÜSÜ

     Tarih: 08 Ekim 2005. O tarihte henüz ilçeleri Büyükşehir’e bağlayan yasa çıkmamıştır. O tarihte Yenice mahalle değil beldedir. Yenice’nin bağımsız belediyesi vardır. Belediye Başkanı da Ramiz Yiğit’tir.

2-337

Yenice Belediyesi, o tarihte yeni otobüslerine kavuşur. Yenice Belediyesi tarafından alınan iki otobüs, kesilen kurban ve edilen duaların ardından Yenice-İnegöl arası seferlerine başlar. Otobüslerin tanıtım programına çok sayıda davetli katılır.

İŞTE ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI:

     “AK Parti İlçe Başkanı Burhan Alıcı, İl Daimi Encümeni Hüseyin Şahin, parti yöneticileri ve belediye meclis üyelerin de katıldığı tören de konuşan Yenice Belediye Başkanı Ramiz Yiğit, alınan iki otobüsün 327.5 milyara mal olduğunu söyledi. Yenice halkının hizmete doymadığını, halen inşaatı devam eden  iş merkezinin ise 600 milyara mal olacağını dile getirin başkan Ramiz Yiğit, “İki hizmet toplam 1trilyona mal olacak. Belediye denince ilk akla, temiz, ucuz ve güvenilir hizmet gelir. Biz belediyeye yeni iki otobüs aldık ve şoförlerini tahsis ettik, bu sebeple otobüslerimizden kazandığımız parayla tüm araç giderlerini çok kısa sürede karşılayacağız"”dedi.

İnegöl'de "Sabırlı Aileler Merhametli Çocuklar Yetiştirir" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi İnegöl'de "Sabırlı Aileler Merhametli Çocuklar Yetiştirir" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

 OTOBÜSLERE KENDİ MALINIZ GİBİ SAHİP ÇIKIN

      Belediye Otobüslerinin halkın ortak  malı olduğunu söyleyen başkan Yiğit, “otobüslere gözünüz gibi bakın, inerken binerken dikkat edin öğrencilere de tavsiyem, büyüklere saygıyı ihmal etmesinler özellikle yaşlılara ve bayanlara yer versinler “diye konuştu.

     Yenice’nin hizmet de bir çok ilçeyi geride bıraktığını söyleyen Yiğit, şu an ne alt yapı ne üst yapı da sorunlarının olmadığını bundan sonra yapılan her hizmetin geleceğe bir adım olacağını kaydetti.

     Yenice Belediye Başkanı Ramiz Yiğit  kesilen kurban ve okunan duaların ardından İl Daimi Üyesi Hüseyin Şahin ve vatandaşlarla birlikte Otobüse binerek Yenice içinde tur attılar. “

3-87

Editör: AYHAN BAYRAKTAR