Manisa'nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonetin kontrolünden çıkarak karşı şeride geçmesi sonucu iki otomobile çarptığı bildirildi. Kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

Manisa’da feci trafik kazası meydana geldi

Kaza, Ankara-İzmir E96 Karayolu Ziraat Odası mevkiindeki köprü üzerinde meydana geldi. Turgutlu'dan Salihli istikametine seyreden Y.Ç. (45) idaresindeki 45 RJ 188 plakalı Ford marka kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolünden çıkarak takla attı. Kamyonet, elektrik direğini ve refüjdeki ağacı devirerek karşı şeride geçti. Bu esnada, karşı yönden gelen İ.E. (59) yönetimindeki 45 ZC 2943 plakalı otomobil ile A.İ.Ö. (53) yönetimindeki 32 ACC 580 plakalı otomobile çarptı.

Manisa’da feci trafik kazası meydana geldi

Kazada kamyonet ve otomobil sürücüleri ile yolcular F.Ç. (44), N.N.Ç. (18) ve T.G. (19) yaralandı. Olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, çevredekilerin ihbarı üzerine hemen müdahalede bulundu.

Manisa’da feci trafik kazası meydana geldi

Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelere sevk edildi. Yapılan incelemelerde, özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan T.G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi.

6 tane aynı araçtan çaldı, sevgilisini görmeye gidince yakalandı 6 tane aynı araçtan çaldı, sevgilisini görmeye gidince yakalandı

Kaza ile ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. Kazanın neticesinde oluşan maddi hasarın yanı sıra, yaralanan kişilerin sağlık durumlarıyla ilgili olarak detaylı bir rapor hazırlanacak. Olayla ilgili gelişmelerin takip edilmesi beklenirken, kazanın neden meydana geldiği henüz netlik kazanmamış durumda.

Editör: İHSAN KURAN