Yürekleri ağza getiren olay Yalova'nın Çınarcık bölgesinde yaşandı. Kız öğrenci yurdunda kalan 15 farklı öğrenci öğle yemeğinden sonra fenalık geçirdi. Aynı anda rahatsızlanan öğrenciler yurda ambulansın çağrılması ile beraber acilen hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Toplu Zehirlenmenin Detayları Ortaya Çıktı!

Akşam saatlerinde hareketli anlar yaşanan KYK yurdunda yetkililer konu ile ilgili açıklama yapmazken 112 acil servis ambulansı bölgeye anında teşrif etti. Konuyla ilgili aktarılan haberin detaylarında öğrencilerin öğle yemeğinden sonra farklı semptomlar geliştirerek kendini kötü hissetmeye başladığı fark edildi. Toplu olarak yaşanan bu durumun zehirlenme vakası olarak görüldüğü de ifadeleri eklendi.

Her Şey Patates ve Tavukla Başladı!

Öğrenciler dün öğle yemeği olarak KYK'nın yemekhanesinde patates ve tavuk yedi. O anda kendilerine kötü hissetmeye başlayan öğrenciler akşam saatlerine doğru mide bulantısı ve kusma şikayetleri ile rahatsızlığını dile getirdi. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 15 öğrencinin tedavisinin ardından taburcu edildiği paylaşılırken konuyla ilgili de soruşturma başlatıldı.

Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu

Editör: Fırat Çelik