İlk şampiyon Öğretmen Lisesi

Gölbaşı düğün salonunda düzenlenen Yarışmada birinciliği o yıl yeni eğitim öğretime açılan İnegöl Anadolu Öğretmen Lisesi kazanır.

Inegol Egitim Bilgi Yarismasi (8)

İşte arşivden haberimiz:

Bilgi yarışmasında zafer kazanan İnegöl Anadolu Öğretmen Lisesi, eğitimdeki parlayan yıldız oldu. Peki, bu başarının sırrı ne?

İnegöl'de düzenlenen Liseler Arası Bilgi Yarışması'nın ilk şampiyonu, eğitim-öğretimdeki yeni yıldızı İnegöl Anadolu Öğretmen Lisesi oldu. Heyecan dolu yarışmada yaşanan çekişmeli anlar, eğitimin ve bilginin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Inegol Egitim Bilgi Yarismasi (7)

Bilgi Yarışmasının Hikayesi

Finalde Nefes Kesen Anlar

Ödüller Sahiplerini Buldu

Gölbaşı Düğün Salonu'nda gerçekleşen yarışmada, İnegöl'ün eğitim camiası büyük bir heyecan yaşadı. Kaymakam Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve diğer eğitim yöneticilerinin katılımıyla renklenen etkinlik, genç zihinlerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Son soru, İnegöl Anadolu Öğretmen Lisesi'nin zaferini ilan etti.

Inegol Egitim Bilgi Yarismasi (4)

Toplamda 20 sorulan yarışmada son soruya gelindiğinde üç okulun puanları eşitti. Son soruda Altın Nesil okulu yanlış cevap verince finale İnegöl Anadolu Öğretmen Lisesi ve İnegöl Turgut Alp Anadolu lisesi kaldı. Bu eşitlikle beraber birincinin belli olması için yedek sorulara geçildi. Sorulan ilk yedek soruda Turgut Alp “yanlış” Öğretmen Lisesi “doğru” cevap verince birinci İnegöl Anadolu Öğretmen Lisesi olmuş oldu.

Inegol Egitim Bilgi Yarismasi (3)

  Yarışmanın üçüncüsü de yedek sorularla belli oldu. Sorulan yirmi sorunun sonuna gelince Altın Nesil ve İnegöl Anadolu Lisesi’nin puanları aynıydı. Bu iki okulda üçüncünün belirlenmesi için yedek soruları cevaplandırdı. Yedek soruların ilkine “Yanlış” cevap veren Altın Nesil Okulları dördüncü olurken, “doğru” cevap veren İnegöl Anadolu Lisesi de üçüncü olmuş oldu.

Inegol Egitim Bilgi Yarismasi (6)

Öğrencilerin Başarısı

"Bu yarışma, öğrencilerimizin bilgi birikimini ve rekabetçi ruhunu ortaya koydu. Geleceğin liderleri burada yetişiyor." - İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk

Inegol Egitim Bilgi Yarismasi (5)

Ödül Töreni:

Yarışmanın ardından öğrenci ve okul müdürlerine ödüllerini Kaymakam Erdoğan Bektaş ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş verdi. İlk üçe giren öğrenciler altınla ödüllendirildi, katılan herkese katılım belgesi takdim edildi, etkinlik coşkulu bir atmosferde sona erdi.

Hemşireler ve Engelliler Haftası'nda Saadet Partisi İnegöl’den Örnek Ziyaretler Hemşireler ve Engelliler Haftası'nda Saadet Partisi İnegöl’den Örnek Ziyaretler

Inegol Egitim Bilgi Yarismasi (2)

İnegöl Anadolu Öğretmen Lisesi birinci

Turgut Alp  Anadalu Lisesi ikinci

İnegöl Anadolu Lisesi  üçüncü

Özel Altınnesil Okulları dördüncü oldu.

Inegol Egitim Bilgi Yarismasi (1)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR