Ekran görüntüsü 2023-06-22 aasas

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi, 25 Haziran 2023 tarihinde saat 14.00'da Ece Düğün Salonu’nda genel kurul kongresi yapılacak. Yapılacak kongrede Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yeni Başkanı’nı seçecek.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Tandoğan Taner, başkanlığı döneminden bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Tandoğan Taner, ''1998 yılında göreve geldiğimizde ilk aylarda telefonumuz dahi hacizli idi fakat bunu yönetim olarak hiç şikâyet konusu yapmadan bu işin üstesinden nasıl geliriz diye çalıştık. Zaman zaman bazı engellemelere rağmen şükürler olsun bugün geldiğimiz noktalara kadar geldik. Özellikle bu işlerde mevzuat konusunda yeterli bilgiye sahip değilseniz işiniz oldukça zor olur. Biz o dönemlerde bakanlık tarafından bize verilen çok komik bir ödeme taahhüdü sonrasında yönetim kurulu ile görüşerek bu işin eğer Ankara ayağında çözmeye çalışırsak işimiz imkânsız dedik. İlk olarak Prefabrik bir çalışma yaparak Bursa'da bir firma ile anlaştık hatta ödemelerde de fazla sıkıntı yaşamadan bizden önce ihale edilen rakamın 8 kat düşük bir bütçe ile işi bitirdik tabii bizim bu çalışma gayretini gören ortaklarda ödeme noktasında bize yardımcı oldu. Biz buradan bir şey olmaz artık denilen bir yeri bugünkü duruma kadar birlikte getirdik hatta zaman zaman bazı kesimler tarafından siyasi ve bürokratik engellerede maruz kaldık fakat hizmet anlayışımız dan asla ödün vermedik'' dedi.

SOSYAL TESİS YAPIMI ÇALIŞMALARI OLACAK 

Taner, ayrıca önümüzdeki dönem ağaç işlerinde sosyal tesis yapımı ve metal işlerindeki birkaç konuyla ilgili çalışmalar yapacaklarını söyleyerek bunlarıda seçin sonrası en kısa zamanda tamamlayacaklarını dile getirdi. Tandoğan Taner, ayrıca metal islerindeki hurda araç konusunda yaşanan sıkıntılardan dolayı yanlış anlaşılmalar olduğunu söyledi. 

Bursa'da Kene Alarmı! Bursa'da Kene Alarmı!

HAKSIZ ELEŞTİRİ ALIYORUZ

Taner '' Bu konuda bizim fazla bir yaptırımımız yok Bursa'da İkame ve emniyet zabıta ile birlikte işin çözümü gerçekleşebilir ama burada en büyük görev oradaki esnafında sorunun çözümünde görevlilere yardımcı olması gerek çünkü bu konuda maalesef haksız yere bazen eleştiri alıyoruz''

Başkan Taner, son olarak ortakların mutlaka genel kurul kongresine katılmalarını istedi ve seçim sonucunda çıkacak kararın şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

sasdad

İNEGÖL HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN