Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin arasındaki görüşmenin zamanının diplomatik kanallar üzerinden belirleneceğini açıkladı.

Kremlin Sözcüsü Peskov: "Putin ve Erdoğan Arasındaki İletişime Sürekli İhtiyaç Var"

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki iletişimin sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Peskov, Erdoğan ve Putin arasındaki görüşme için karşılıklı anlaşma yapıldığını hatırlatarak, tarih belirlenmemiş olsa da bu görüşmenin gerçekleşeceğini ifade etti. Ayrıca, liderlerin hızlı bir şekilde telefon bağlantısı kurabildiğini ve yüz yüze görüşmenin de hızlı bir şekilde planlanabileceğini ekledi.

YSK, 31 Mart'ın kesin sonuçlarını açıkladı YSK, 31 Mart'ın kesin sonuçlarını açıkladı

Peskov, Ukrayna'daki çatışmalara da değinerek, Kiev hükümetinin müzakereleri reddettiğini belirtti. Rusya'nın özel askeri harekatına devam edeceğini vurgulayan Peskov, bazı ülkelerin Rusya olmadan hayali bir barış formülü üzerinde görüşmeler yaptığını ve bu durumu garip bulduklarını ifade etti.

Haber, Putin ve Erdoğan arasındaki görüşme beklentilerini ve Rusya'nın Ukrayna'daki askeri harekatına devam kararını içermektedir.