Ukrayna Haberleri

Ukrayna haberleri ve güncel Ukrayna gelişmeleri, Ukrayna ile ilgili tüm video, Ukrayna fotoğrafları ve Ukrayna haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Rusya'nın Ukrayna'nın kuzeydoğusundaki Çernihiv kentine gerçekleştirdiği füze saldırısı sonucunda 11 kişi hayatını kaybetti ve 22 kişi yaralandı.

Dünya

Almanya, Ukrayna'ya yönelik artan Rus saldırılarını önlemeye yardımcı olmak amacıyla ek Patriot hava savunma sistemleri sağlayacak.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden yönetimi, Ukrayna’ya 300 milyon dolarlık yeni askeri yardım yapılacağını açıkladı.

Dünya

Papa Francis'in açıklamaları, Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimle ilgili uluslararası toplumun dikkatini çekti.

Dünya

Wi-Fi ağını "slava Ukraini!" (Ukrayna'ya zafer) olarak adlandırması nedeniyle Rus yetkililer tarafından hapis cezasına çarptırıldı.

Dünya

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın giderek büyümesi ve uzaması dünya genelinde endişe yaratmaya devam ediyor.

Dünya

NATO'nun Ukrayna'ya asker gönderme önerisi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından sert bir tepkiyle karşılandı.

Dünya

Ukrayna'nın Karadeniz'deki liman kenti Mikolayiv'e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, bölgede uçan bir Rus İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından engellendi.

Dünya

Avrupalı liderler, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ev sahipliğinde, Ukrayna'ya destek amacıyla 20'ye yakın ülkenin lideri ile bir araya gelmek.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı'nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ekonomi

Antalya'da yaşanan göçün etkileri giderek artmaktadır. Şehir, bu süreçte yaşanan yoğun göç nedeniyle önemli değişikliklere uğramıştır.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, içinde Ukraynalı savaş esirlerinin bulunduğu açıklanan Ilyushin-76 tipi bir Rus askeri nakliye uçağı bilinmeyen bir nedenle düştüğünü...