Rusya Haberleri

rusya haberleri ve güncel rusya gelişmeleri, rusya ile ilgili tüm video, rusya fotoğrafları ve rusya haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Rusya'nın dış politikasındaki tansiyonu artıran ve bölgesel güç dengelerini yeniden şekillendiren bir unsur olarak dikkat çekiyor.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesindeki terör saldırısına ilişkin, “ABD, saldırıda Ukrayna'nın izi olmadığına dair ikna etmeye çalışıyor” dedi.

Dünya

Rusya'nın başkenti Moskova'da cuma günü meydana gelen korkunç terör saldırısı, ülkeyi yasa boğdu. Yetkililer, saldırının ardından ulusal yas ilan edildi.

Gündem

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen dehşet verici saldırının ardından, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimlikleri ve fotoğrafları kamuoyuna açıklandı.

Dünya

Moskova'da bir konser salonuna düzenlenen terör saldırısında 70'ten fazla kişi yaşamını yitirdi, 115 kişi yaralandı.

Dünya

ABD ve birçok Batılı ülke, Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Crocus Belediye Binası'ndaki bir konser salonunda gerçekleşen korkunç saldırı.

Dünya

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonunda saldırı düzenlendi. Salonda saldırganların ateş açtığı, onlarca kişinin öldüğü açıklandı. Saldırı "terör eylemi" olarak...

Dünya

Papa Francis'in açıklamaları, Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimle ilgili uluslararası toplumun dikkatini çekti.

Dünya

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın giderek büyümesi ve uzaması dünya genelinde endişe yaratmaya devam ediyor.

Ekonomi

Rusya, ülke içindeki akaryakıt piyasasındaki istikrarı sağlamak amacıyla önemli bir adım atarak benzin ihracatını 6 ay süreyle yasakladı.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı'nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Politika

ABD hükümeti, Ukrayna işgali ve Rus muhalif lider Alexei Navalny’nin ölümü nedeniyle Rusya’ya mali ve askeri kurumları içeren 500’den fazla...