Peki, bu özgür ruhlu erkeklerin kalbini nasıl kazanırsınız, iş ve sosyal hayatları nasıl şekillenir? İşte, kova burcu erkeğinin temel özelliklerinden, aşk yaşamına, iş hayatından iletişim tercihlere kadar merak edilen her detay.

Genç Gazete Kova Burcu Kadını (6)

Kova Burcu Erkeğinin Temel Özellikleri

Analitik Zekâ ve Üreticilik

Kova burcu erkeği, analitik düşünce yapısı ve üretici ruhuyla öne çıkar. Sanata olan ilgisi ve liderlik yetenekleri, onu her alanda fark edilir kılar. Ancak, sıkılmaya tahammülü yoktur ve sürekli hareket halinde olmayı tercih eder.

Macera sever, hayatını sürekli yeniliklere ve farklılıklara adar. Risk almak onun doğasında vardır. İnsanlarla tartışmayı çok sever. 

Çok yönlüdürler. İyimser davrandığı kadar, özgürlüğü için savaşmayı bilir. Duygularını göstermezler. Anlaşılması zor biridir. Neşeli yapısı olduğundan, etrafınca çok sevilir.


Kendisine yapılan iyiliği unutmayan kova burcu erkeği, buna mutlaka iyi niyetle karşılık verir.
Genç Gazete Kova Burcu Kadını (5)

Fiziksel ve Kişilik Özellikleri

Genellikle koyu renk gözlere, orta veya uzun boya sahip olan kova burcu erkekleri, açık sarı saçları ve düzgün beden yapılarıyla dikkat çeker. Bakımlıdırlar.

Nezaket ve kibarlık, onların en belirgin kişilik özelliklerindendir. Ancak, inatçı yapıları ve kendi fikirlerine olan sıkı bağlılıkları, zaman zaman zor anlar yaşatabilir.

Genç Gazete Kova Burcu Kadını (4)

Aşk ve Evlilik

Gizemli, kültürlü ve sırlarla dolu kadınlara ilgi duyan kova erkekleri, aşık olma sürecinde çekingen davranabilirler. Evlilikleri, heyecan arayışları ve duygularını belli etmemeleri gibi özelliklerinin etkisiyle şekillenir.

Kova burcu erkeği, sessiz, dürüst ve sakin kadınları sever

Mantıklarıyla hareket eden bu bireyler, duygusal mesafeyi koruyabilen eşleriyle uyum içinde olurlar.

Kova burcu erkeği, sevdiği kişiye karşı çok nadir sadakatsizlik yapar. Çok sadıktır.

Kıskanç değildir. Kıskanırsa bile bu zor anlaşılır.

Ailesini korumacı yapıya sahiptir.  Çocuklarına düşkündür. Çocuklarının kendisi gibi değil, istedikleri gibi büyümeleri için ortam sağlar.

Genç Gazete Kova Burcu Kadını (3)

İş Hayatı ve Başarı

Mantıkla Hareket Etme

Mantıklı kararlar almayı seven kova burcu erkekleri, iş hayatında da başarılı olmak için gerekli özelliklere sahiptirler.

Aile ve iş hayatı arasında denge kurabilen bu erkekler, her iki alana da değer verir.

Genç Gazete Kova Burcu Kadını (2)

Hobiler ve İlgi Alanları

Yenilikçi Ruh ve Hobiler

Kültürlü ve modern düşüncelere sahip kişilerle vakit geçirmekten hoşlanan kova erkekleri, aynı zamanda yenilikçi hobileri ve macera dolu etkinlikleri tercih ederler.

Kova burcu erkeği genellikle resmi kıyafetler giymeyi sever. Kendisini mutlu etmek için giyinmeye önem verir. Modayı takip eder.

Favori renkleri gece mavisi, koyu yeşil ve deniz mavisi olan bu bireyler, yenilikçi lezzetlere de büyük bir ilgi duyarlar.

Kova burcu erkeğini daha yakından tanımak, onun zengin iç dünyasına adım atmak demektir. Bağımsızlık ve özgürlüğüne düşkün olan bu erkekler, hayatlarını anlamlandıran derin bağlar ve sıra dışı maceralar peşindedir. Onların dünyasına girebilmek içinse, sadece yüzeysel bir ilgi değil, gerçek bir anlayış ve pay laşım gereklidir.

Hazırlayan: Ayhan Bayraktar

Editör: AYHAN BAYRAKTAR