Habil ile Kabil'den beri, doğru(Hak)ile yanlışın (Batıl)mücadelesi var yeryüzünde.Yapılan savaşlar genelde ordular arasında olurken,Haçlı seferleri,Moğol istilası gibi sivil ölen mücadeleler de yaşanıyordu.

1.Dünya Savaşında(1914-18) yaklaşık 9 milyon,2.Dünya Savaşında(1939-45) ise 60 milyon insan ölüyor ve dünya sömürgeci katillerin doyumsuzluğuna şahit oluyordu.

2.Dünya Savaşı sonrasında SOĞUK SAVAŞ dönemi(1945_1990)yaşanıyordu. Kapialist ABD ve Kömünist SSCB(Sovyetler Birliği) görünürde mücadele ediyor,ülkelerin bazısı ABD bazısı ise SSCB'nin yanında yer alıyor yani o iki devletten birinin menfaatlerine hizmet ediyordu.Tezgah kurulmuştu: ABD ve SSCB dünyayı paylaşmışlar,kardeş kardeş sömürüyorlardı.

1990 sonrasında SSCB dağılınca SOĞUK SAVAŞ dönemi bitiyor,ABD'nin jandarmalığında tek kutuplu bir düzen kurulmaya çalışılıyordu.Yeni Dünya Düzeni için on milyonlarca insan ölüyor,biz ise ikiyüzlü batılılardan İNSAN HAKLARI MASALLARI dinliyorduk.

11 Eylül 2001'ABD'de ikiz kulelere (Dünya Ticaret Merkezi) GÜYA El-Kaide terör örgütü saldıyor,ABD bu saldırıları bahane edip Afganistan ve Irak başta olmak üzere pek çok ülkede operasyon yapıyordu,milyonlar ölüyor,biz Batı güdümlü medyada yine insan hakları, özgürlük masalları dinliyorduk,suni gündemlerle uyuyordum.

El-Kaide ile Asya'da başlayan TERÖR MODASI,Boko Haram ile Afrika'da devam ediyordu.Türkiye'ye torpil yapıp özel terör örgütlerini kurup üzerimize salıyorlardı.PKK, FETÖ ve 17 terör örgütü bizi batıya kul etmek için saldırıyor;biz ise darbelerle,ekonomik ve siyasi krizlerle vede uyduruk meselelerle uyuyor/uyutuluyorduk.

Afganistan'ı işgal eden ABD,buradaki uyuşturucu üretimini beş bin kat artırıyor,uyuşturucu ticaretinden gelen paralarla kullandığı terör örgütlerini finanse ediyor,istediği ülkenin üzerine salıyor,TERÖR ORDUSUYLA masum insanları katlediyor,biz yine çağdaşlık, kadın hakları, çocuk hakları ninnileri dinliyorduk.

ABD'nin işgalindeki Irak'ta,onlardan habersiz kuş uçmazken,nasıl oluyorsa bir terör örgütü (DEAŞ) ortaya çıkıyor ve Irak'ta toprak alıp devlet kuruyordu.Ve nasıl oluyorsa Irak'taki KOALİSYON GÜÇLERİ denen ABD başta olmak yaklaşık otuz ülke bir örgütü yenemiyordu.

Aklımızla alay ediliyor, şeytanın çocuklarının medyası bize TERÖRLE SAVAŞ ismiyle yeni yeni bir masal serisi anlatıyordu.

DEAŞ aldığı yerlerin bir kısmını GÜYA onlara karşı savaşan PKK-YPG'ye vererek Irak ve Suriye'nin kuzeyinde bir PKK DEVLETİ (yani 2.İSRAİL) kurulmasının yolunu açırdu.

Türkiye; o şeytani planları bozamasın,2.İSRAİL'e engel olamasın,Akdeniz'de ki haklarından vazgeçsin,Kıbrıs'ı Rumlar'a bıraksın, Batı'nın sözünden çıkmasın diye,teknoloji üretmesin, mazlumlara el uzatmasın diye defalarca YENİ MODEL SAVAŞ YÖNTEMLERİYLE KUŞATILIYORDU.

Ayaklanmalar, yargı darbesi girişimi,teröre yardım eden ülke iftirası,hendek eylemleri,DOLAR SALDIRILARI,medya operasyonları,terör örgütlerinin bombalamaları,15 Temmuz ihaneti,vs.

Bu kadar saldırı ile boğuşan,etrafındaki pek çok ülkede karışıklık olan,içerdeki haini eksik olmayan Türkiye savaşın tam ortasındadır.Ve savaşımız DERİN DÜNYA DEVLETİ iledir, savaşımız Batıl iledir,zalimledir, katilledir.

Savaşımız ülkemizin tam bağımsızlığı içindir,savaşımız torunlarımızın da özgürce yaşayabileceği bir vatanlarının olabilmesi içindir.

Savaşımız, sevdamız, davamız VATANIMIZ ve DİNİMİZ içindir.

Şehitlerimiz bu dava uğrunda,Hak yolunda can veriyor bin yıldır.Soralım kendimize;bizim bu hayattaki davamız ne ve biz ne yapıyoruz davamız için?

Mehmet Arif SELİM