Sezonun 2.yarısına evinde Kırklareli beraberliği ile başlayan İnegölspor, Çorum deplasmanında aldığı 3 puanla bir anda kendini Play-Off potasında bulmuştu.

Sancaktepe deplasmanında alınan mağlubiyet belki normal karşılanabilirdi ama iç sahada Zonguldak karşısında puan kaybına tahammül yoktu.

Erken golün her zaman takımlar için olumlu sonuçlar doğurmadığını Cumartesi akşamı Trabzon'da, Pazar öğle saatlerinde de İnegöl'de gördük.

Adeta düdük öttürülmeden golle başlanan maçın düdük öttürülmeden yenilecek golle biteceğini beklemiyorduk.

Zonguldak takımı 90 dakika bir şeyi çok iyi yaptı. İnegölspor'u önde karşıladı, orta alanda rahat oynamasına izin vermedi.

Ben orta sahanın bu kadar kolay top kaptırdığı maç hatırlamıyorum. Kaptırılan bu toplarda kalemizde hep pozisyon oldu.

Çıkarken kaptırılan toplar, savunmada yerleşim hataları, uzaklaştırılamayan toplar, kalecinin acizliği hepsi yaşandı Pazar günü.

Kötü gollerin aynı ana denk geldiği bir maç oldu. İnegölspor, avantajı tekrar eline geçireceği anda fırsatı tepti.

Bu skor tabii ki en başta Murat hocaya yazar. 11 tercihinden değişikliklere, değişikliklerin dakikasına kadar hatalıydı Murat Yoldaş.

Futbolcuların formsuzluğu oluyorsa; bu maçın formsuz isimlerinin en başında da Murat Yoldaş geliyordu.

Bir kere Tayfun'u forvet oynatma sevdasından vazgeçememesi, ilk değişikliği Niyazi olarak yapması ve de artık Raif'in hala umut olarak sahaya sürülebilmesi...

Ahmet Hakan bu takımda kötü oynasa da bir numaralı forvet olmalı. Tayfun tercihi bir kere tuttu, 3 kere ters tepti.

Herşeye rağmen hem Ahmet Hakan hem de Cengiz ile karşı karşıya kalınan pozisyonlar atılsa biz belki de galibiyeti yazıyor olacaktık.

Henüz bitmiş bir şey yok. Play-Off için mücadele devam ediyor. Ancak hocanın form tutması ve doğru 11'e tekrar geri dönmesi şart.

İnşallah Ankara'dan gelecek 3 puan ile tekrar Play-Off ümidimiz yeşerir. Puan kaybı ise bizi hedeften biraz daha uzaklaştırır.