Sosyal ve akademik çalışmaları ile İnegöl eğitiminde büyük bir başarıya imza atan Kocatepe İlk ve Ortaokulunda dün, ilçe protokolünün katılımıyla Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı, Konferans Salonu ve Kütüphane'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, Keles Belediye Başkan Adayı, İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Ali Doğru ve çok sayıda davetli katıldı.

Peki, bu yeni alanlar öğrenci ve öğretmenler için ne gibi fırsatlar sunuyor?

Kocatepe Ortaokulu Inegol Egitim (10)

Yenilikçi Eğitim Alanlarıyla Fark Yaratıyor

Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı

10 farklı oyun türüyle donatılan Akıl ve Zeka Oyunları sınıfı, öğrencilere analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunuyor.

Kocatepe Ortaokulu Inegol Egitim (9)

Konferans Salonu ve Kütüphane

Yenilenen Konferans Salonu, modern ve kullanışlı yapısıyla etkinlikler için ideal bir alan haline gelirken, Kocatepe Genç Yazarlar'ın eserlerini sergilediği kütüphane, öğrencilerin edebiyatla iç içe olmalarını sağlıyor.

Kocatepe Ortaokulu Inegol Egitim (8)

Matematik Müzesi ve Yeni Logo

İlçedeki ilk ve tek Matematik Müzesi'nin açılmasıyla öğrenciler matematiği keşfetme imkanı bulurken, okulun yeni logosu ve sloganı da marka tescili alarak Kocatepe'nin yenilikçi ruhunu temsil ediyor.

Okul Müdürü Özkan Arslan’ın açıklamalarına göre, okulun fiziksel eksikliklerinin büyük oranda tamamlandığı ve şimdi sıranın akademik, sosyal ve sportif yönden kuvvetli, ahlaklı ve erdemli nesiller yetiştirmeye geldiği belirtildi. Bu yeniliklerle Kocatepe İlk ve Ortaokulunun, eğitimde yeni bir dönemi başlattığı vurgulandı.

Kocatepe Ortaokulu Inegol Egitim (7)

“Öğretmenlerimizin ve velilerimizin desteği ile bu projeleri yapmaya karar verdik ve şükürler olsun bugün resmi olarak açılışını gerçekleştirdik.” - Özkan Arslan, Okul Müdürü
Kocatepe Ortaokulu Inegol Egitim (6)

Okul müdürü Arslan: “Tadilat ve guclendirmeden çıkan okullarında öğretmen ve öğrencilerinin aktif olarak kullanacakları alanları fikir aşamasından bugünlere getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kocatepe Ortaokulu Inegol Egitim (5)

Müdür Arslan: " Eksikleri göreve geldiğimiz gün fark edip gerekli çalışmaları yaptık. Öğretmenlerimizin ve velilerimizin desteği ile bu projeleri yapmaya karar verdik ve şükürler olsun bugün resmi olarak açılışını gerçekleştirdik.

Kocatepe Ortaokulu Inegol Egitim (4)

İnegöl Nene Hatun MTA Lisesinden yıl sonu sergisi İnegöl Nene Hatun MTA Lisesinden yıl sonu sergisi

Modern ve özel okul konforunda olan bu yerler öğrencilerimize öğretmenlerimize ve tüm velilerimize hayırlı uğurlu olsun. Artık fiziksel eksikliklerimizi çok büyük oranda tamamladık . Şimdi sıra akademik sosyal ve sportif yönden kuvvetli ahlaklı erdemli nesilleri yetiştirmeye devam etmek. Hepimize hayırlı olsun”  diye konuştu.

Kocatepe Ortaokulu Inegol Egitim (3)

Whatsapp Image 2023 12 20 At 22.07.35

Kocatepe Ortaokulu Inegol Egitim (1)

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK