Kırmızı ışıkta bekleyen aileye lüks bir araç çarptı. Peki, kazada kimler yaralandı ve ailenin üniversiteye giden kızı durumu nasıl?

Ailenin Hayali Kabusa Döndü

Kaza, Kulu'da sabah saat 07.45 sıralarında gerçekleşti. Ailenin büyük heyecanla kızları İ.N.A.'yı Konya'da eğitimine başlayacağı üniversiteye götürdüğü öğrenildi. Ancak, kırmızı ışıkta bekledikleri sırada hiç beklemedikleri bir anda hayatlarına korku dolu anlar yaşattı.

AW042721_02

Lüks Araçtan Ansızın Gelen Tehlike

Ankara'dan Konya istikametine seyreden ve Orhan A. tarafından idare edilen 06 BFK 29 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta beklerken, O.N.G. yönetimindeki 42 VV 111 plakalı BMW marka otomobille çarpıştı.

AW042721_03

Yaralılar ve Durumları

Kazada otomobilde bulunan F.A. (55), B.A. (36) ve İ.N.A. (20) yaralandı. Yaralılar olay yerine hızla sevk edilen ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"Kaza sonrası her iki araçta da maddi hasar meydana geldi."

Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan bu üzücü kaza sonrası yetkililer hemen harekete geçti ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın sonuçları ilerleyen günlerde açıklanacak.

Zincirleme kazaya neden oldu "Polis Çağırmayın" diye yalvardı Zincirleme kazaya neden oldu "Polis Çağırmayın" diye yalvardı

Özellikle kırmızı ışıkta beklerken dahi ne kadar dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gösteren bu kaza, tüm sürücülere önemli bir uyarı niteliğinde.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR