Kavgayı ayırmak için ezan okudu: Kamera o ilginç anları kaydetti Kavgayı ayırmak için ezan okudu: Kamera o ilginç anları kaydetti

Türkiye'nin kan ihtiyacını karşılayan ve gönüllü kan bağışçılarının desteğiyle hayat kurtaran Türk Kızılay, sağlık kadrosunu genişletiyor. Türk Kızılay, Türkiye genelindeki kan bağış merkezlerinde görev yapacak 60 yeni doktor arayışını duyurdu.

Kızılay Doktor Alımı Kontenjan ve Başvuru Detayları:

  • Aranan Nitelikler: Uzman veya pratisyen hekimler, takım çalışmasına uyumlu, seyahat engeli bulunmayan, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen ve sosyal sorumluluk bilincine sahip bireyler.
  • Başvuru Şartları: Adayların Tıp Fakültesi mezunu olmaları, tam zamanlı çalışma imkanına sahip olmaları ve mecburi hizmet yükümlülüklerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, kamuda çalışmaya engeli olmayan adaylar aranmaktadır.

Başvuru Süreci:

Kızılay'ın doktor alımı için başvurular, internet üzerinden yapılacak. İlgili adaylar, 19 Şubat 2024 tarihinden itibaren Türk Kızılay'ın resmi kariyer portalı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Türk Kızılay, sağlık alanındaki bu önemli görev için nitelikli doktorlar arıyor. Başvurular Kızılay'ın kariyer portalı üzerinden alınacak olup, seçilen adaylar Türkiye'nin dört bir yanındaki kan bağış merkezlerinde görev alacaklar.

Editör: Fırat Çelik