Kestel'de gündüz vakti yaşanan hızla gelişen olaylar, ilçede yaşayanların huzurunu bozdu. Gündüz saatlerinde Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bekçiler, devriye görevi esnasında şüpheli bir şahsı durdurmak istedi. Ancak bu şahıs, bekçileri görünce hemen kaçmaya başladı.

İzmir açıklarında 34 düzensiz göçmen yakalandı İzmir açıklarında 34 düzensiz göçmen yakalandı

Yakalanan Zanlı ve Şok Edici Detaylar

Şüphelinin Geçmişi Karanlık

Kısa süren kovalamaca sonrası yakalanan şüphelinin H.Y. olduğu ve 5 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Daha da şaşırtıcı olanı, zanlının 19 yıla yakın kesinleşmiş hapis cezasının bulunmasıydı.

"Bekçilerin başarılı operasyonu ile suç makinesi olarak bilinen H.Y. sonunda yakalandı!"

AW041573_01

Çalıntı Plaka ve Uyuşturucu Operasyonu

Bir yandan H.Y.'nin yakalanmasının yankıları sürerken, Kestel'de başka bir operasyon daha gerçekleştirildi. Gece saatlerinde, iki şüphelinin başka bir araçla gelerek araç plakalarını çaldığı bilgisi alındı. Hızla harekete geçen ekipler, şüphelileri ve aracı Kestel ilçesinde tespit etti. 3 şüpheli, aracı bırakarak yaya olarak kaçmaya başladı fakat 2'si kısa süre içinde yakalandı.

Şüpheli Araçta Şok Edici Bulgu

Yakalanan araçta yapılan detaylı incelemede, çalınan plakaların yanı sıra, cep telefonları ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Son üç gün içinde Kestel'de toplam 5 şahıs yakalandı ve 6 şahsa uyuşturucudan işlem yapıldı.

Editör: Umut Gökdaş