İnegöl'ün eski Milli Eğitim Müdürü ve Keles'in yeni Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Ali Doğru, hayatının en anlamlı görevlerinden birini yerine getirerek oğlu Faruk Doğrunun nikahını kıydı. İnegöl Alanyurt'ta bulunan şık ve göz alıcı Angelacoma Düğün Salonu'nda gerçekleşen bu özel tören, Bursa'nın tanınmış ve saygın isimlerini bir araya getirdi. Ahsen Karaçoban ve Faruk Doğrunun törenine çok sayıda konuk katıldı. 

Whatsapp Image 2024 05 10 At 21.11.04

Törene, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan'ın yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, Bursa'nın önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe gibi isimler katılım gösterdi. Ayrıca, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol da ve İnegöl eğtim camiası bu mutlu günde Doğru ailesinin yanında yer aldı.

Çayyaka Köyünün tarihi nedir?  Bedre ismi nereden geliyor? Çayyaka Köyünün tarihi nedir?  Bedre ismi nereden geliyor?

Whatsapp Image 2024 05 10 At 21.11.05

Ali Doğru'nun oğluna evlilik cüzdanını takdim ettiği an, salonu dolduran konuklar tarafından alkışlarla karşılandı. Gençgazete olarak bizde Ahsen ve Faruk çiftine mutluluklar diliyoruz.

Whatsapp Image 2024 05 10 At 21.19.10

Muhabir: Abdullah Argun