Denizli, Merkezefendi ilçesinde yaşanan sıradışı bir trafik kazası, görenleri hayrete düşürdü. Motosikletli kuryenin çarptığı genç yaya, kazanın şokuyla gerçeklik algısını kaybederek, "Bu bir rüya" diyerek koşmaya başladı.

ruya kaza 25 (1)

Kaza Anının Şok Etkisi

Yaşanan Korku ve Şaşkınlık

Kazazedelerin yardımına koşan vatandaşlar, acil servis çağırırken, baygınlık geçiren genç yaya, kazanın etkisinden sıyrılamadı. Polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra, olay yerine gelen yakınları, genç yayanın davranışları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ruya kaza 25 (2)

Ani Tepki ve Kaçış

 “Rüya bu, beni tutmayın. Neden bu kadar insan toplandı. Ben kaza falan yapmadım”

Kaza sonrası kendine gelen genç, polis ve yakınlarının yardımıyla ayağa kalktı ancak, kendisine sunulan tabureye oturması istendiğinde ani bir agresiflik göstererek, "Rüya bu" diyerek koşmaya başladı.

ruya kaza 25 (4)

Polis ve Sağlık Ekiplerinin Mücadelesi

Olay yerinden kaçmaya çalışan genç, polis ve yakınları tarafından zorlukla yakalandı. Genç, sağlık ekibinin muayenesine direnirken, polis ve yakınlarının ikna çabaları uzun sürdü.

Genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı, o anlar kamerada Genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı, o anlar kamerada

ruya kaza 25 (5)

Sonuç olarak, sakinleştirilen genç, ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi. Tedavilerinin ardından her iki kazazede de taburcu edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ruya kaza 25 (3)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR