Kendisini çeken gazetecilere saldıran sürücü, yemeğinin ocakta unutulduğu endişesiyle polisten kaçmaya çalıştı. Bu olayın perde arkasında ne var?

Olay Yerinde Yaşananlar: Kaos ve Kargaşa

Alkollü Sürücünün Kontrolden Çıkışı

kaza kadin sarhos (6)

Gece saat 02:00 sıralarında, N.E. kontrolündeki araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüje çarptı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, sürücü N.E.'nin 1.70 promil alkollü olduğunu tespit etti.

kaza kadin sarhos (2)

Gazetecilere Yönelik Saldırı

Sürücü N.E., çevrede bulunan gazetecileri fark edince, "Ben siyasete gireceğim, bunlar beni çekemezler" diyerek tepki gösterdi. Daha sonra, "Beni Çekiyor" diyerek bir gazetecinin kamerasına saldırarak kırdı.

kaza kadin sarhos (5)

"Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu "Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu
"Ocakta yemeğim var, eve gitmem lazım" - Alkollü sürücünün polis ekiplerine söylediği sözler.
Gazetecilerin kendisini çektiğini gören N.E. polis memuruna, ‘Ben siyasete gireceğim, bunlar beni çekemezler’, ‘O beyefendilere söyleyin, kamerayı kapatsınlar." dedi.

kaza kadin sarhos (4)

Polisin Müdahalesi ve Soruşturma

Yaşanan olayların ardından polis, alkollü sürücüyü gözaltına aldı. Saldırıya uğrayan gazeteci, kadın sürücüden şikayetçi oldu. Polis, kaza ve saldırı ile ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlattı.

kaza kadin sarhos (3)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR