Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin karşı şeride geçip işçi servisleriyle çarpışması sonucu 1’i ağır 10 kişi yaralandı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Beylerbeyi Mahallesi Araban Yolu Caddesi'nde şehir merkezi yönünde ilerleyen 27 BAJ 766 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen 27 S 9471 plakalı işçi servisi otomobile çarptı. Arkadan gelen 27 ATC 940 plakalı başka bir işçi servisi de kazaya karıştı.

Karşı Şeride Savrulan Tofaş Zincirleme Kazaya Neden Oldu 1'I Ağır 10 Yaralı (4)

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 1’i ağır olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan kişinin otomobil sürücüsü olduğu öğrenildi.

Yalova'da tepki çeken hayvan besleme yasağı
Yalova'da tepki çeken hayvan besleme yasağı
İçeriği Görüntüle

Karşı Şeride Savrulan Tofaş Zincirleme Kazaya Neden Oldu 1'I Ağır 10 Yaralı (2)

Kaza ile ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA