Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor

Türkiye'nin önde gelen kamu kurumlarından biri olan, işçi ve personel alımı gerçekleştirecek. 

Kamuda personel alımı! Başvurular İŞKUR üzerinden...

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapılan son dakika açıklamasına göre, TPAO, DSİ, Darphane ve birçok belediye, çeşitli pozisyonlar için yeni personel alımı gerçekleştirecek.

Kamuda personel alımı! Başvurular İŞKUR üzerinden...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Devlet Su İşleri, Darphane ve Matbaa Genel Müdürlüğü ile çeşitli belediyeler olmak üzere, geniş bir işçi kadrosuna personel alımı yapılacak.

Başvuru Koşulları ve Süreci

Adayların başvuru yapabilmesi için belli olan şartları muhakkak yerine getirmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve, herhangi bir cezai soruşturma geçirmemiş olmak, emeklilik ya da sosyal güvenlik aylığı kesinlikle almıyor olmak ve askerlik görevini yerine getirmiş olmak gibi kriterler aranıyor. Ayrıca, adayların kamu haklarından mahrum olmaması ve arşiv araştırmasından muhakkak geçer not alması gerekiyor. Başvurular, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilir.

Aranan Pozisyonlar ve Fırsatlar

Alım yapılacak olan pozisyonlar arasında hemşire başta olmak üzere, matbaa işçisi, dökümcü, metal pres operatörü, baskıcı, aşçı, özel güvenlik görevlisi, makine bakım onarım teknisyeni, temizlik görevlisi, arşivci, beden işçisi, baş laborant, büro memuru, hadde işçisi, tesis yöneticisi, harita teknisyeni, bahçıvan ve muhasebe meslek elemanı gibi çeşitli iş kolları yer almaktadır.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57