Yeni sezonda 2. Lig'de mücadele edecek olan Kafkasspor, transfer çalışmalarını savunmaya yaptığı önemli bir takviyeyle sürdürdü. Yeşil-siyahlı ekip, 1999 doğumlu sağ bek Ertuğrul Şenlikoğlu ile sözleşme imzaladığını duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz 1999 doğumlu sağ bek mevkiinde oynayan Ertuğrul Şenlikoğlu ile sözleşme imzalamıştır. Ertuğrul Şenlikoğlu'na kartal armalı formamız altında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.
Almanya'nın Usingen kentinde 19 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya gelen Ertuğrul Şenlikoğlu, 1.85 metre boyunda ve sağ bek mevkisinde görev yapıyor. Her iki ayağını da etkili kullanabilen savunma oyuncusu, altyapı kariyerinde Almanya'nın önemli ekiplerinden Eintracht Frankfurt ve Kickers Offenbach'ta forma giydikten sonra Türkiye'de Fatih Karagümrük altyapısına transfer oldu.
Profesyonel kariyerinde Fatih Karagümrük, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Giresunspor, Erbaaspor, Zonguldakspor ve Karaman FK formalarını giyen Şenlikoğlu, özellikle TFF 2. Lig'de edindiği tecrübeyle dikkat çekiyor

Kaynak: Sosyal Medya