Kadirli ilçesine bağlı Cığcık Köyü'nde, bugün yaşanan kaza faciası, bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu. Kadirli-Cığcık Köyü yolu üzerinde gerçekleşen tır ile minibüs çarpışması sonucu meydana gelen bu feci olayda, 2 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi ağır yaralandı. Kazanın ardından harekete geçen ekipler, yaralıları kurtarmak için büyük çaba sarf etti.

Yaralılar Ambulanslarla Hastanelere Kaldırıldı

Çarpışmanın etkisiyle minibüs içerisinde sıkışan İlyas Avaner, Ferami Akçakaya, Ünal Köstü ve Ali Avaner, hemen ihbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi tarafından kurtarılmaya çalışıldı. Yaralılar, hızla çevredeki hastanelere taşınarak tedavi altına alındı. Ancak, maalesef Ünal Köstü ve Ali Avaner, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İlyas Avaner ve Ferami Akçakaya'nın Durumu

Kazayı hafif yaralarla atlatan İlyas Avaner ve Ferami Akçakaya, ilk müdahalenin ardından Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin titiz çalışmasıyla hayati tehlikeleri atlatan bu iki yolcu, şimdi iyileşme sürecine girmiş durumda.

Bursa merkezli tefeci operasyonu: 33 gözaltı Bursa merkezli tefeci operasyonu: 33 gözaltı

Soruşturma Devam Ediyor

Kaza sonrası yaşanan trajedi üzerine, yetkililer soruşturmayı sürdürüyor. Kazanın kesin nedeni ve sorumluları hakkında detaylı bir inceleme başlatılırken, bölge halkı ve yakınları olayın ardından büyük bir üzüntü içerisinde bir araya geldi.

Bu üzücü olay, trafik güvenliği konusundaki önemli soruları yeniden gündeme getirirken, kazaların önlenmesi için daha fazla tedbir alınması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

Kaynak: iha