Bursa Süper Amatör küme play-off'larının ilk maçında, A grubu şampiyonu Şükraniyespor ile C grubu şampiyonu İznikspor, Gemlik ilçe stadyumunda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi favorilerden biri olarak gösterilen İznikspor, rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek play-off'lara etkileyici bir giriş yaptı.

Bursa İl Hakem Kurulu tarafından maça atanan dört hakem; Emirhan Göçenler, Yunus Çiftçi, Sefa Binici ve dördüncü hakem olarak Emre Tanyolu, karşılaşmanın adil ve düzenli bir şekilde ilerlemesini sağladı. İznikspor maça hızlı bir başlangıç yaptı ve 10. dakikada Ömer Demircan'ın kusursuz asistinde Çağrı Alpaslan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Takımın ikinci golü 22. dakikada Ömer Demircan'ın direkten ağlara buluşan topu ile geldi.

Bursa Süper Amatör Küme Play-off Kuraları Çekiliyor Bursa Süper Amatör Küme Play-off Kuraları Çekiliyor

İlkyarının sonlarında Şükraniyespor, gol bulmak için baskısını artırdı ancak 45+5. dakikada İznikspor'un gerçekleştirdiği hızlı atak, Mustafa Berk Kara'nın kafasıyla bulduğu golle sonuçlandı ve takımlar 3-0'lık skorla soyunma odalarına gitti. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan İznikspor, 60. dakikada Mustafa Berk Kara'nın bir kez daha sahneye çıkmasıyla skoru 4-0'a taşıdı.

Maçta başka gol olmamasıyla İznikspor, play-off'lara farklı bir galibiyetle başlayarak haftayı 3 puanla kapatan tek takım oldu ve liderlik koltuğuna oturdu. İznikspor, play-off'lardaki ikinci maçında Orhaniyespor ile karşılaşırken, Şükraniyespor ise Fethiye İdman Yurdu'na karşı mücadele edecek.

Kaynak: Şaban Kılıçcı