İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu'nun 10 yıl önceki bir videoyu sosyal medya hesabından yeni gibi paylaşması, siyasi kulisleri karıştırdı. 

Kent merkezinde başıboş atlar caddeyi hipodroma çevirdi Kent merkezinde başıboş atlar caddeyi hipodroma çevirdi

AW042143_01

Sosyal Medya Fırtınasının Detayları

İYİ Partili Vekilin Tartışma Yaratan Paylaşımı

Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, 10 yıl önce yaşanan bir olayın videosunu paylaşarak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan hesap sordu. Videonun altına yazdığı yorumla belediyeyi ve Başkan Aktaş'ı eleştirdi.

"Hayırdır @bursabüyükşehir Belediyesi! 15 yaşındaki bir çocuğu 15 zabıta memuruyla derdest etmek neyin nesidir?... Sn.@Alinuraktaş70, git bu çocuktan ve ailesinden özür dile, zabıtana da bu emri verenlere çeki düzen ver"

AW042143_02

Başkan Aktaş'tan Yanıt Gecikmedi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu paylaşıma kısa süre içerisinde sosyal medyadan cevap vererek, videoyu paylaşan İYİ Partili vekili eleştirdi.

"Hayırdır @YS_Türkoğlu, sırf şahsıma yine çamur atmak amacıyla 10 yılı aşkın süre önceki bir videoyu hiç araştırmadan yayınlamak hangi siyasi ahlaka uyuyor? Huylu huyundan vazgeçmez!"

AW042143_03 

Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'dan Eleştiri

Davut Gürkan, İYİ Partili vekilin yaptığı bu paylaşımı eleştirerek, muhalifliğin gerçeğe dayalı olması gerektiğini belirtti.

"Bir tane yapıcı, bir tane akıllıca ve bir tane gerçeğe dayalı muhaliflik yapsalar ses etmeyecek yazmayacağım! Eski ve alakasız bir video vs... üzerinden sosyal medyada ses getirmeye mi çabalıyorsunuz? Bu memleketin bu şehrin vekili bunu yapmamalı! Yazık!"

Yaşanan bu gerginlik sonrasında, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu yaptığı paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırdı.

Editör: Umut Gökdaş