İnegöl'ün il olma hayalinin gerçekleşmesi adına atılan adımlardan biri olan çalıştay, önemli isimlerin katılımıyla 7 Ekim'de gerçekleşecek. 

"İnegöl İl Olmalı" Konulu Geniş Katılımlı Çalıştay

İnegöl'ün İl Olma Sürecine Neden Bu Kadar Önem Veriliyor?

İnegöl İl Olma Platformu Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl'ün il olmasının ekonomik, sosyal ve kültürel alanda büyümeyi sağlayarak halkın refah düzeyini artıracağını vurguladı. Şehirdeki kaynakların daha verimli kullanılabilmesi adına atılan bu adım, tüm kanaat önderleri için büyük önem taşıyor.

bld_ (3) (Custom)-8

Çalıştayın Gündemi ve Katılımcılar

Çalıştayda, İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Bozkurt moderatörlüğünde, İnegöl'ün il olması konusunda uygulanacak politikalar, stratejiler ve yol haritası belirlenecek. İlçedeki kanaat önderleri, yerel yönetimler, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve faaliyet gösteren dernekler, bu çalıştayda yer alarak görüş ve önerilerini paylaşacaklar.

"Çalıştayımızda gruplar halinde masalar oluşturularak İnegöl'ün güçlü ve zayıf yönleri ile fırsat ve tehditleri çerçevesinde tüm katılımcılarımızdan görüş ve önerileri alınacak ve il olma sürecinde yol haritamızın hazırlanmasında rehber olarak kullanılacaktır."

WhatsApp Image 2023-09-30 at 12.05.02

Yavuz Uğurdağ, çalıştaya teşrifleri beklediklerini belirterek, il olma sürecine yapılacak katkılar için teşekkürlerini sundu.

Togo Style, ICFF 2024 Fuarında İnegöl'ü Temsil Ediyor Togo Style, ICFF 2024 Fuarında İnegöl'ü Temsil Ediyor

İnegöl İl Olma Platformu Başkanı Yavuz Uğurdağ'ın paylaştığı yazı şu şekilde: 

İNEGÖL İL OLMA PLATFORMU BAŞKANLIĞI

“Değerli paydaşımız,

Güzel şehrimiz İnegöl'ün kamu kaynaklarından daha fazla yararlanması, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha fazla gelişerek halkımızın refah düzeyinin artması için şehrimizin il olması büyük önem taşımaktadır.

Bu nedenle, İnegöl'ün il olması konusunda uygulanacak politikaların, stratejilerin ve yol haritasının belirlenmesi için 7 Ekim 2023 Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında Grand Mavi Davet Kongre Merkezi'nde ilçemizdeki kanaat önderlerimiz, yerel yönetim, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, sosyal, kültürel ve sportif alanda faaliyet gösteren derneklerin de yer alacağı "İnegöl İl Olmalı" konulu geniş katılımlı bir çalıştay yapılacaktır.

Çalıştayımızda gruplar halinde masalar oluşturularak İnegöl'ün güçlü ve zayıf yönleri ile fırsat ve tehditleri çerçevesinde tüm katılımcılarımızdan görüş ve önerileri alınacak ve il olma sürecinde yol haritamızın hazırlanmasında rehber olarak kullanılacaktır.

Çalıştayımıza teşriflerinizi bekler, il olma sürecimize yapacağınız değerli katkılar için teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla”

Editör: Umut Gökdaş