İnegöl Spor Lisesi Kız Futsal Takımı Türkiye Finallerinde! İnegöl Spor Lisesi Kız Futsal Takımı Türkiye Finallerinde!

İYİ Parti Bursa 2. Bölge 1.sıra milletvekili adayı Hasan Toktaş ve İYİ Parti Teşkilatı Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Ziyaretten konuşan Hasan Toktaş “Biz büyükşehir yasasının her zaman karşısındaydık. Köylerimizi mahalleye çevirdiler. Bu yasanın doğru olmadığına inanıyoruz. Köylerimiz mahalleye dönünce aldığı hizmetler artık çok sağlıklı değil. Köylerin atadan dededen kalan tüm mallar belediyelere geçti. Birçok köyün aracı gereci satıldı. İznik’te Bayındır köyünde köyün köy konağı ihaleyle İstanbul’dan birine satıldı. Millet İttifakı iktidarında büyükşehir yasası gözden geçecek, kapanmış olan belediyeler açılacak köyler yeniden tüzel kişilikleri iade edilecek bu bizim sözümüzdür. “

ÇİFTÇİ EKMEKTEN VAZGEÇTİ

“İnegöl’ün Cuma Mahallesi ev yapmakla köyde ev yapmak arasında pek fark kalmadı. Milletimiz biraz tepki gösterince biraz düzenlediler. Tarımda köyde yaşayanlar maalesef girdi maliyetlerinden dolayı üretemez hale geldi. Türkiye’de son 20 yılda ekilmekten vazgeçilen alan Bursa’nın yüz ölçümünün tam 2 katı. Türkiye tarım alanında çok ciddi şeyler kaybetti. Çiftçiliğimiz yok olmaya başladı. İYİ Parti olarak çiftçimizin girdi maliyetini iyileştirme yapmak istiyoruz.”

PAHALI ÜRETİLİNCE PAHALI SATILIYOR

“Asgari ücretle çalışan kardeşimiz hiç bozdurmadan köşedeki kasaba gitse maaşının tamamını verse 25 kilo et alabiliyor. Bizi kıskanıyor dediği Almanya’da 250 kilo et alınıyor. Avrupa neden eti ucuza satıyor çünkü orada üretici ciddi manada destekleniyor. Ülkemizde maalesef pahalı üretip pahalı satılıyor. “

LİKAYAKI KALDIRACAKLARMIŞ!

“Ülkeyi AK Parti yönetiyor. Mevcut iktidara 21 yıllık kredi verildi. Günün sonuna geldiğimizde tablo ortada. Liyakat yerle bir olmuş. İktidar bizi seçerseniz liyakati kaldıracağız diyor. İktidarda sizsiniz neden kaldırmadınız. 90 puan alan yerleşemezken 60 puan yerleşti.”

BANA HERKES ULAŞACAK

“İYİ Parti olarak bu sistemden kurtulmayı vaat ediyoruz. Ben Hasan Toktaş olarak İnegöl’ün evladı olarak her zaman her yerde yanınızda olacağımı. Nasip olursa ayın 14’ün sonrasında gazi mecliste milletvekili olarak hizmet yapmak nasip olacak. Şunu net olarak ifade etmek isterim, biz iktidar olacağız ülkeyi yönetmek bize nasip olacak. Bizi arayan herkes bize ulaşabilecek. Ben aradım ulaşamadım lazım olduğunda yanımda değildi diye bir şey söz konusu olmayacak. Bizi köyden biri aradı biri haklı bir talebi oldu o köyden bize oy çıkmadı diye geri çevirsek namerdiz. Hangi köyden bize ne kadar oy çıkmış diye bakarsak namerdiz. Kim haklı ise haklının önünde koşan olacağız.”